Benim Reglm 4gun gecıyor Evde Ovulasyon Testim Vardı Ve Çok koyu Ikı cızgı Oldu Ovulasyon Testinde Gebelık Varsa Çıkar Mı Ne Olur Yanıtlarsanız Çok sevınırım Sımdiden Teşekkürler 🥰

Emine0125 ovulasyon testinde yumurtalamanın olduğu zamanı gösterir yani kırmızılığı çoksa ilişkiye girmelisiniz demektir ama bu hamile olduğunuzu göstermez bir gün arayla ilişkiye girin kırmızıyı görünce ondan sonra adet olmazsanız hamilelik testi alıp bakarsınız 😇

Nimess yumurtlama gunlerımı değerlendirmiştim zaten ben ilişkı olmustı ama suan Reglm gecıyor Dört gündür yumurtlama olasılığı olamaz dıye biliyorum

Emine0125 testi burda paylaşsana görelim bi de adet günü olarak hesaplama herkesin farklı olabilir kırmızıysa ilişkiye girin olasılık yüksektir ben bi gün arayla ilişkinin daha sağlıklı olduğunu biliyorum ama siz isterseniz her gün yapın hayırlısı olsun hakkınızda

Emine0125 hamile olma ihtimaliniz çok yüksek ikisi de aynı koyuluktaysa vardır gebelik çünkü adetiniz baya gecikmiş

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/rRB86lN.jpeg]
          Bakın Kızlar Testtt Böyle

Emine0125 bence bu haftada ilişkiye girin sonra hamilelik testi alın. Benim çok düzensiz olduğu için 4 gün geç kalması normal geliyor bana

Ovulasyon testi hamile olunca da koyu çıkabiliyor benim öyle olmuştu. 😊 aynı şey arkadaşımda da olmuştu. Gebelik testi alıp deneyebilirsiniz 😊

Aliye22 sol kasıklarım da agrı ayaklarıma da vuruyor agrı karnımın altında batma gıbır kramplar sık ıdrrar ve idrar rengi koyulugu mide yanması ama sıklıkla degl aynı adet olacakmsm gbı agrım var

Emine0125 Benimde kasıklarımda batma kramplar vardı. Hasta olacakmış gibi anlık şiddetli sancılar girip geçiyordu. Hatta kendi kendime bu ay çok şiddetli geçecek sanırım demiştim. 3 gün geçiyordu günüm. Test alıp yaptım pozitif çıktı. Umarım vardır kan testine kadar bi eczaneden test alıp yapsanıza ben dayanamazdım 🙈