Benim Reglm 4gun gecıyor Evde Ovulasyon Testim Vardı Ve Çok koyu Ikı cızgı Oldu Ovulasyon Testinde Gebelık Varsa Çıkar Mı Ne Olur Yanıtlarsanız Çok sevınırım Sımdiden Teşekkürler 🥰
KızLar Yeniyim Aranızdaa Aklıma Takılan Bırsey Var Sormak İstıyorum
Nimess yumurtlama gunlerımı değerlendirmiştim zaten ben ilişkı olmustı ama suan Reglm gecıyor Dört gündür yumurtlama olasılığı olamaz dıye biliyorum
Emine0125 adetin 4 gün geçiktiyse ovülasyon testi sürekli pik veriosa hamile olabilir sin
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/rRB86lN.jpeg]
Bakın Kızlar Testtt Böyle
Nimess paylaşıyorum canım
masumperi ıkı kere yaptım testi ıkısı de aynıydı
Ovulasyon testi hamile olunca da koyu çıkabiliyor benim öyle olmuştu. 😊 aynı şey arkadaşımda da olmuştu. Gebelik testi alıp deneyebilirsiniz 😊
Balkizim pazartesı kan vereceğim daha ıyı olan o ınsallah da vardır ıkı senedır evlıyım ve cocuk ıstyrz hıcbır sorunumuz da yok bakalm kısmet
Aliye22 sol kasıklarım da agrı ayaklarıma da vuruyor agrı karnımın altında batma gıbır kramplar sık ıdrrar ve idrar rengi koyulugu mide yanması ama sıklıkla degl aynı adet olacakmsm gbı agrım var
Emine0125 Benimde kasıklarımda batma kramplar vardı. Hasta olacakmış gibi anlık şiddetli sancılar girip geçiyordu. Hatta kendi kendime bu ay çok şiddetli geçecek sanırım demiştim. 3 gün geçiyordu günüm. Test alıp yaptım pozitif çıktı. Umarım vardır kan testine kadar bi eczaneden test alıp yapsanıza ben dayanamazdım 🙈
Bisaniye Hafta sonu ya her yer kapalı gıdemedm artık beklıcem
Trendyol inseallaah ya ıkı senedır çok ıstıyoruz 😍