• Muhabbet
  • Toplu iğne büyüsü...(Hassas içerik)

İyi aksamlar herkese sırf bu konuyu sormak için hesap açtım. Benzer olay başına gelen varmı bunu merak ettigim için yazıyorum.
Ben 3 yıldır evliyim ve eşimle sözlendikten sonra evde ve özellikle kendı esyalarımn arasında toplu iğne bulmaya basladım baslarda evimize gelen kapalı kişilerin eşarplarından düştüğünü veya benim okuldan falan kalan esyalarımn arasından düştügünü düşünüp önemsemedim ama gün geçtikçe sıklastıgı için ve sadece ben bulduğum için eşayalrımın kıyafetlerimin arasından hatta evlenirken gelimliğimden nişan kıyafetin üzerinde ayakkabımın içinde vs aklıma gelenleri yazıyorum bazıları paslı bazıları yep yeni iğnelerdi bazıları eğri büğrü toplu iğnelerdi ve evlendikten sonra bida görmedim baska şehire tasınmıs tık ve bi gün yastığımın içinde batırılı bi tane buldum ve artık korktuğum için ve artık garibime gittigi için bi tanıdıgımız imama soralım dedik anlattık ve birinin beni eşimle ayırmak için yaptıgını söyledi ve bize sirkeli okunmus bi su hazırladı evimizi onla temizledik evdeki sabunları attık ve bidada hiç bulmadım derken yıllar sonra geçenlerde annemin evindeyken çok eskiden aldıgım bi mum vardı mumu elime aldım ve 2 tane toplu iğne şok oldum tabi çünkü eminiz önceden yoktu biri asla cıkmıyo birisi çıktı ucu paslı iydı direk götürüp mumu attım bu tanıdık imama soyledim bi kaç güne gelip konusucam ve yine okuycaz bizim bozdugumuzu anlamıs lar ve tekrar yapmıslar dedi. Ya cidden kafayı yicem kim ne ister böyle seyler den de cok korkarım hiç basına gelen varmı. Lütfen korkutucu şeyler yazmayın cidden başına gelen varmı. Okuyanlar lütfen dua edin benim için ailem için lütfen Allahım bu beladan kurtarsın bizi

Est23 Allah şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun. Hiç böyle bir şey duymamıştım ilk kez sizden duydum. Belki bir bilen vardır.

Akrep, başlığı Toplu iğne büyüsü...(Hassas içerik) olarak değiştirdi.

Est23 Allah yardımcın olsun hergun 3 kere ayetel kursi felak ve nas süresini okuyup evine kendine ufle …bakara suresini ac evinde biraz sesini aç is yaparken yada yemek faln o ses eve gitsin Allah im bizi canli veya cansiz bize zarar verebilecek bütün kötü varlıklardan korusun bizi amiinn.🙏🙏🙏

Username cidden öyle Allahım korusun böyle insanlardan gercekten korkuyorum inşallah bilen birileri vardır

Adamasali inanırmısın bugun bakara suresini açtım hep acıkcam artık sürekli okurum ama dua edin sizlerde kurtulalım bundan

Canım bi dizide görmüştüm ayırma büyüsü diyorlar ona kıyafetlere falan iğne batırılıyor ilk okuyuşta aklıma kayınvalide vs geldi ama annenin evinde de varmış şüphelendiğin eşinle ilişkini istemeyen kim etrafına dikkat et

gizemm3467 hatta dizidir tabi doğru mu bilmem ama evin bahçesi varsa oraya da tahta kaşık falan gömüyorlar

gizemm3467 imamdan bize yakınınız dedi ama isim vermiyo bilsem ona göre davranıcam ama söylemiyor etrafımdaki herkesten korkar oldum kim bilmek istiyorum

gizemm3467 annemde taşındı evinden bende tasındım bide hangi diziden bahsediyorsunuz

Allah korusun sizi. Bende bi yakınımın evinde kumaşa bağlanmış bi sabun bulmuştum eğer içinde iğne olursa haneden birinin ölümü demekmiş Allahtan iğnesizdi birazı erimişti o da evdeki huzuru bozmak içindi. Sonra onu akan suya attılar ve çok şükür bidaha bi sorun yaşamadılar. Yapanında yaptıranında yatıcak yeri yok Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin🙏🏼

Est23 Allah korusun hiç allahtan korkuları yok yazık, bizim bir akrabanin sabuna batirilmis bir sürü iğne buldular eşinin cenazesinde Allah korusun adama ölüm büyüsü yapmislar sabun eridikce adamda günden güne eridi öldü sapasağlam adamdı çok dikkat edin

Mammy bizde evdeki sabunları attık hep hepsi yamuk ustu Allahım korusun inşallah bunu yapan kendısıne dönsün büyü

Est23 Allah yardımcın olsun kardeşim yapanların yatacak yeri yok, bunun affı yok ama cahil insan çok fazla Allah korkusu olmayan kötülükten beslenen. Ben çok küçükken bebekken annem evin her yerinden yumurta bulmuş duvarlardan mutfak dolaplarindan bahçeden sonra isleri bozulmuş başka yere tasinmislar orda da ya parasızlık oldu düzeldi babamla arasında huzur olmadı hastalik bitmedi kardeşim olmadı tedaviyle falan kardeşim oldu sonra babam ceza evine girdi şimdi de benim eşimle sıkıntılarım oluyor tam mutlu oldum diyoyorum Bi aksilik tabi onun etkisi mi bilmem belki de sınavdır

nededinsen yumurta mı ilk kez duyuyorum bence böyle bi tanıdınız varsa sorun sizde belki birisi yapmıstır. Allah yardımcınız olsun sizinde. Gercekten Allah iyi insanlar cıkarsın karsımıza

Est23 Amin sordum zaten bana da yapılmış eşime de yapılmış ben annemlere yapılanın bana geçtiğini düşünüyorum işte daha sonra muska falan da bulmuştuk

Est23 evet evde ki sabun erimisti bı dolabın üzerine koymuş yapan kişi eşi de ordan yasin almak için elini oraya uzatınca görüyor hocaya gidiyolar oylelikle hoca da sabun eridikce eşiniz de erimis günden güne demişti çünkü hiç bir doktor çare bulamadı hastalığina birden bire çöktü adam

Mammy töbe yarabbim ya bunu yapanların yatacak yeri yok gerçekten

Mammy cok geçmiş olsun inşallah geçmiştir