- Düzenlendi
İyi aksamlar herkese sırf bu konuyu sormak için hesap açtım. Benzer olay başına gelen varmı bunu merak ettigim için yazıyorum.
Ben 3 yıldır evliyim ve eşimle sözlendikten sonra evde ve özellikle kendı esyalarımn arasında toplu iğne bulmaya basladım baslarda evimize gelen kapalı kişilerin eşarplarından düştüğünü veya benim okuldan falan kalan esyalarımn arasından düştügünü düşünüp önemsemedim ama gün geçtikçe sıklastıgı için ve sadece ben bulduğum için eşayalrımın kıyafetlerimin arasından hatta evlenirken gelimliğimden nişan kıyafetin üzerinde ayakkabımın içinde vs aklıma gelenleri yazıyorum bazıları paslı bazıları yep yeni iğnelerdi bazıları eğri büğrü toplu iğnelerdi ve evlendikten sonra bida görmedim baska şehire tasınmıs tık ve bi gün yastığımın içinde batırılı bi tane buldum ve artık korktuğum için ve artık garibime gittigi için bi tanıdıgımız imama soralım dedik anlattık ve birinin beni eşimle ayırmak için yaptıgını söyledi ve bize sirkeli okunmus bi su hazırladı evimizi onla temizledik evdeki sabunları attık ve bidada hiç bulmadım derken yıllar sonra geçenlerde annemin evindeyken çok eskiden aldıgım bi mum vardı mumu elime aldım ve 2 tane toplu iğne şok oldum tabi çünkü eminiz önceden yoktu biri asla cıkmıyo birisi çıktı ucu paslı iydı direk götürüp mumu attım bu tanıdık imama soyledim bi kaç güne gelip konusucam ve yine okuycaz bizim bozdugumuzu anlamıs lar ve tekrar yapmıslar dedi. Ya cidden kafayı yicem kim ne ister böyle seyler den de cok korkarım hiç basına gelen varmı. Lütfen korkutucu şeyler yazmayın cidden başına gelen varmı. Okuyanlar lütfen dua edin benim için ailem için lütfen Allahım bu beladan kurtarsın bizi