• Muhabbet
  • Toplu iğne büyüsü...(Hassas içerik)

Est23 Allah kıskanç haset insanlardan korusun canım

2minikmucize bi süredir saçma sapan seyler den kavga ediyoruz hatta sorun cıkarsan hep benim hep bişey buluyorum

Est23 büyü varsa zaten saçma sapan sebebler de olabilir büyü günümüzde o kadar çok yapılıyor ki

Est23 ay evt bende evimde farklı günlerde 2 tane buldum bı yastığın içinde birde halinin altında korktum suphelendm ama kim yapacak dedim oesne düşmedim ama bidaha bulursam araştıracak illa ki bide seninki nasıldı bnm buldgum çivi tarzı inceydi

Masum1301 evet aynı çiviyle benzıyodu kesinlikle peşini bırakmayın

Ya Allah affetsin kimsenin günahına girmek istemem canım ama annen değildir dimi? Yni nisanlıyken kayınvalide nasıl kıyafetlerine batırsın ki

Emelim yok annem asla böyle bişey yapmaz eşimi biz önceden tanıyoruz annem cok severdi evlenmemizle daha cok sevdi ailem. Ama bu birinin gelip batırmasoylw olcak bişey degilmiş biz evimizde bir cok defa bir cok yerde bulduk. Bu hocanın dedigine göre ilk bana birisi hediye almıs kıyafet onunla girmiş eve sonraki bulduklarımızds bi şekilde cıkarmıs. Önemli olan bulman görmen demişti imam bana

Est23 Allah Allah çok tuhaf Allahım korusun

bir yıl sonra

Merhaba, güvenilir iyi bir oca bulduysanız bana da önerir misiniz bende yeni evliyim ve sorunlar bende de var :(