- Düzenlendi
Kızlar daha önce burda post açmıştım 1 yıllık evliyiz 4 aylık hamileyim eşimle cinsel hayatımız bok gibi öpüşmemiz bile aşırı az dokunmaz etmez istediği zaman gelir sok çıkar pozisyonu ve finish😂 yaklaşık 1 haftadır birlikte olmadık bugün ona güzel mesajlar attım gel farklı şeyler yapalım falan baktım geldi dedim herhalde bu sefer bir şey yaşayacağız işten erken geldi o sıra ben dışarı çıkacaktım dediki gel bir kere yapalım sonra gece yaparız bu arada 1 yıldır 2 yada 3 kere 2. Posta olmuştur, 3. Hak getire 😂 neyse hemen o pozisyonda yaptık 2-3 dakika sonra sürdü ben dışarı çıktım gelirken enerji içeceği aldım ona dediki sen bişeyler izle sonra ben gelirim film izleriz oturdum geceliğimle bekledim saat 11 oldu yattım artık gel izleyelim dedi ama biliyorum ki cinsel isteği sıfır her halinden belli oluyor artık uğraşmıcam kendimi kötü hissediyorum zorla istiyormuşum gibi sadece heyecanımız bitmesin diye çabalıyorum ama eşim zaten 65 yaş üstü adam kafasında artık naparsa yapsın birlikte dahi olmak istemiyorum zaten buna birliktelik denirse