Kızlar daha önce burda post açmıştım 1 yıllık evliyiz 4 aylık hamileyim eşimle cinsel hayatımız bok gibi öpüşmemiz bile aşırı az dokunmaz etmez istediği zaman gelir sok çıkar pozisyonu ve finish😂 yaklaşık 1 haftadır birlikte olmadık bugün ona güzel mesajlar attım gel farklı şeyler yapalım falan baktım geldi dedim herhalde bu sefer bir şey yaşayacağız işten erken geldi o sıra ben dışarı çıkacaktım dediki gel bir kere yapalım sonra gece yaparız bu arada 1 yıldır 2 yada 3 kere 2. Posta olmuştur, 3. Hak getire 😂 neyse hemen o pozisyonda yaptık 2-3 dakika sonra sürdü ben dışarı çıktım gelirken enerji içeceği aldım ona dediki sen bişeyler izle sonra ben gelirim film izleriz oturdum geceliğimle bekledim saat 11 oldu yattım artık gel izleyelim dedi ama biliyorum ki cinsel isteği sıfır her halinden belli oluyor artık uğraşmıcam kendimi kötü hissediyorum zorla istiyormuşum gibi sadece heyecanımız bitmesin diye çabalıyorum ama eşim zaten 65 yaş üstü adam kafasında artık naparsa yapsın birlikte dahi olmak istemiyorum zaten buna birliktelik denirse

gizemm3467 o sondaki yazıyı başa koysaydın yazı boyunca aklımdan türlü türlü şeyler geçmezdi alla alla diyorum neden acaba aldatıyormu neden böyle isteksiz başka sorunlarımı var işle arkadaşla mı ilgili acaba diyip duruyordum takiii o 65 yaş üstü oldugunu söyleyene kadar😅😅 ablacım o sok cıkar dediğin şeyi o yaşta yapamayanlarda var cidden bilmiyorum benim çevremde duyduklarım öyle genellikle 😅 oyğzden pek şaşırmadım adamın ahı gitmiş vahı kalmış kuşu yine ötüyormuş sen ona bak😅

Colahusu kız yok 65 yaş üstü adam kafasında kendi 29 yaşınd 😂😂😂 aldatmadığına şöyle eminim işi buraya yakın her zaman gözetimim altında babasıyla çalışıyor evden çıkmaz zaten 6da evde beni çekici bulmuyor herhalde 😂😂😂

gizemm3467 ayyy cok yanlıs anlamısım ben olayı yaa😅😅 29 cok genç bi yaş cidden aşırı hazzın doruklarında olmanız gerekirken 🤦🏾‍♀️

Colahusu 1 senede bir kere bile orgazm olmadım onu bırak ilişki 3 dakika sürdüğü için zevk bile almıyorum 😂 konuştum bir iki kere ama yok kendisi oyun bağımlısı zaten bilgisayardan beni gözü görmüyor öyle bugün son kez kendime çekmek istedim ama tık yok 😂😂

gizemm3467 cidden can sıkıcı bi durum ama onun sorunu bence bu kadar isteksizliktw normal değil

Colahusu bencede canım ama ben elimden geleni yaptım her zaman temizim karşısında farklı şeylere açığım ona kibarca macun falanda alabileceğimi söyledim bugün uğraştım onun için artık dostça yaşamaya devam 😂

Ocalll ben isterim ama onun isteyeceğini zannetmiyorum o memnun bu halinden

gizemm3467 daha çok yeni evlisiniz cinsel hayat evlilik açısından önemli ikna etmeyi deneyin bence

gizemm3467 belkide kendilerinin farkındalar erkeklik gururlarından dolayı inanılmaz inat edebiliyorlar cogu zaman kendi içlerine kapanık en yakınlarına bile açılamıyorlar 🤦🏾‍♀️

gizemm3467 yok ya mesela bu akşam çok iyi gidiyoduk birden öksürük tuttu birden kalktı gitti kaldım öyle böyle olmamalıydı😕

gizemm3467 benim eşimdede ara ara öyle oluyor söylüyorum başka seçenekler türetiyoruz türettiklerimizi bir görsen şuan buraya üye olduğumdan beri farklı bir boyut kazandık eşimle öğrendiğim dolu şeylerle baya uzatıyoruz ilişkimizi 1.5 saat sürdüğünü biliyorum kan ter içinde kaldık gerçekten bizdede öpüşme olmuyor yalan yok ama yerini o kadar güzel dolduruyor ki aramıyorum bile emzirdiğim için göğüslerimde yasak maalesef 😊 geciktirici spreyler mendiller var canım onları deneseniz ben açık açık keyif almadığımı söylüyorum tartışma bile yaptığımız oldu oda bana hak veriyor bir ikş kere tam ucundayken yarıda kestim kaldı öyle ondan sonra aklı basına geldi bende senşn gibi sürekli isteyen taraftım şimdi karşılıklı artık insan kısa sürdüğü zaman banyo yapmaya değmediğini düşünüyor eşinizin yaşı daha genç bence bir doktor veya bu işleri etkileyen çatlar varmış onlardan alsanız mı ben şipariş edeceğim bu hafta