Zemheri_ 23 yaşındayım eşimde 29
Olmayınca olmuyor 😂
gizemm3467 ayyy cok yanlıs anlamısım ben olayı yaa😅😅 29 cok genç bi yaş cidden aşırı hazzın doruklarında olmanız gerekirken 🤦🏾♀️
Colahusu 1 senede bir kere bile orgazm olmadım onu bırak ilişki 3 dakika sürdüğü için zevk bile almıyorum 😂 konuştum bir iki kere ama yok kendisi oyun bağımlısı zaten bilgisayardan beni gözü görmüyor öyle bugün son kez kendime çekmek istedim ama tık yok 😂😂
gizemm3467 ayniymisiz canım
gizemm3467 cidden can sıkıcı bi durum ama onun sorunu bence bu kadar isteksizliktw normal değil
gizemm3467 terapisti denediniz mi faydalı olabilir
Colahusu bencede canım ama ben elimden geleni yaptım her zaman temizim karşısında farklı şeylere açığım ona kibarca macun falanda alabileceğimi söyledim bugün uğraştım onun için artık dostça yaşamaya devam 😂
Ocalll ben isterim ama onun isteyeceğini zannetmiyorum o memnun bu halinden
gizemm3467 benim eşimde öyle ya doğumdan sonra oldu hep
1232222 bizim ilk baştan beri böyle ilk ay sadece farklıydık sonra monotonlaştık
gizemm3467 daha çok yeni evlisiniz cinsel hayat evlilik açısından önemli ikna etmeyi deneyin bence
gizemm3467 belkide kendilerinin farkındalar erkeklik gururlarından dolayı inanılmaz inat edebiliyorlar cogu zaman kendi içlerine kapanık en yakınlarına bile açılamıyorlar 🤦🏾♀️
gizemm3467 yok ya mesela bu akşam çok iyi gidiyoduk birden öksürük tuttu birden kalktı gitti kaldım öyle böyle olmamalıydı😕
gizemm3467 Eyvah oyun bagimlisiysa çok zor ya. Rabbim yardımcın olsun bacım.🙄
gizemm3467 benim eşimdede ara ara öyle oluyor söylüyorum başka seçenekler türetiyoruz türettiklerimizi bir görsen şuan buraya üye olduğumdan beri farklı bir boyut kazandık eşimle öğrendiğim dolu şeylerle baya uzatıyoruz ilişkimizi 1.5 saat sürdüğünü biliyorum kan ter içinde kaldık gerçekten bizdede öpüşme olmuyor yalan yok ama yerini o kadar güzel dolduruyor ki aramıyorum bile emzirdiğim için göğüslerimde yasak maalesef 😊 geciktirici spreyler mendiller var canım onları deneseniz ben açık açık keyif almadığımı söylüyorum tartışma bile yaptığımız oldu oda bana hak veriyor bir ikş kere tam ucundayken yarıda kestim kaldı öyle ondan sonra aklı basına geldi bende senşn gibi sürekli isteyen taraftım şimdi karşılıklı artık insan kısa sürdüğü zaman banyo yapmaya değmediğini düşünüyor eşinizin yaşı daha genç bence bir doktor veya bu işleri etkileyen çatlar varmış onlardan alsanız mı ben şipariş edeceğim bu hafta
bayangamzelili yok canım bir yıl boyunca güzelcede konuştum sert bi şekilde de konuştum insan aptal olunca anlamıyor zaten biz karı koca gibi de değiliz hiçbir anlamda hayatında bir bilgisayarı var başka hiçbir şeyi gözü görmüyor misal bugün sabah çalıştı öğlen anneme gittik saat 4 oldu aylardır bir dışarı çıkmadık bir kahvaltı dışında düşün ki 1 yıllık evliyiz dah 20 km öteye hiç gitmedik maddi durumda bi sıkıntı olmamasına rağmen bana hemen eve gidelim dedi çünkü tek isteği bilgisayarla vakit geçirmek oyun oynamak gerçekten evlendiğine pişmanım tek faydası eve ekmek getiriyor ama bunu babamda yapıyordu babamla şuan aynı insan benim gözümde karnımı doyuruyor ne cinsel hayatımız var ne birlikte bir vakit geçiriyoruz işten gelir oyun oynar haftasonu oyun oynar öyle birisi şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim ama her şey için çok geç
Nurrr98 gerçekten beni bir böyle oyun bağımlısı kocası olan eşler anlat hayatında yek bildiği şey oyun işten gelir oyun haftasonu oyun bu yüzden bana ihtiyaç dahi duymuyor
Colahusu öyle ama hatalı olduğunu da kabul etmiyor misal internete girebilir nasıl iyi bi eş olabilirim diye ama yok ne cinse hayatta ne normal yaşantımızda varla yok arası
gizemm3467 Bosanma olasılığınız var mi