Nurrr98 gerçekten beni bir böyle oyun bağımlısı kocası olan eşler anlat hayatında yek bildiği şey oyun işten gelir oyun haftasonu oyun bu yüzden bana ihtiyaç dahi duymuyor

Colahusu öyle ama hatalı olduğunu da kabul etmiyor misal internete girebilir nasıl iyi bi eş olabilirim diye ama yok ne cinse hayatta ne normal yaşantımızda varla yok arası

Colahusu yanliz 65 yaş üstu KAFASINDA demiş arkadaş 65 yaşında dememiş 😅

gizemm3467 Öyle zor ki. Bir de odaklaninca kulağı hicbisey duymuyor. Dünyadan bağını koparıyor sanki. Öyle çok üzülüyorum ki. Daha bı hafta önce tartıştık bu konuda. Gitmek istediğimi söyledim. Biraz toplandı çeki düzen verdi.

Nurrr98 ne güzel canım kıymetini bil eşimi ailesi bile uyardı karınla ilgilen oyun oynama diye huyunu bildikleri için ama yok malesef mesela şimdi kavga ettik odasında oyun oynuyor umarım yarın bir gün hayatında ben olmadığımda da oyun mutlu eder onu

ipeksi bunu ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar karnımdaki yavruma kıyamıyorum şiddetin olmadığı normal gözüken bir evde büyüyecek zaten eşimin ona iyi davranacağından eksiklerini alacağından şüphem yok sadece anne baba ilişkisi olmayan bir ev bizim ki bilmiyorum

gizemm3467 ne dileğimi bilemiyorum gerçekten bu şekilde hayat gitmez benim abim kuzenlerimde tam bağımlı gerçekten eşim yanlarına gider tek dertleri oyun inanır mısın sürekli oyunla ilgili konuşurlar bizim adamda sıkılıyor muhabbet yok diye o kadar iyi anlıyorum seni gerçekten Allah sabırlar versin yarın birgün çocuk olduğunda ne olucak çok merak ediyorum gerçekten ben sinirden bozardım çaktırmadan kasanın içindeki kabloları falan görürdü gününü o zaman

bayangamzelili bilmiyorum canım şuan alıp bilgisayarı kırsam kimse bana bir şey demez ailesi bile çünkü biliyorlar eşimi ama bilmiyorum bir gün boşanıyorum diye post açmadan düzelir inşallah

Colahusu 65 yaş demedi kız 65 yaş gibi dedi 🤭😂😂😂🤷‍♀️😂😂😂😚

gizemm3467 ay benimkide öyle bak bugün izinliydi sabah gözünü açtı oyuna girdi şimdi yatağa girdik malum bebek de var onu uyutuyorum telefon oynuyor eşimde yatakta eşime dedim ki doymadın oyun oynamaya sıkılmadın mı dedim haklısın aşkım dedi alarmını kurdu uyuyayım dedi döndü arkasını uyuyor bende hayla bebeğimi sallıyorum gelde sinirlenme dimi ama