Meeaoww Komşum kendisinden 16 yaş küçük birine ilgi duyduğunu söyledi 🙄 onunda kendisine ilgisi olduğunu fakat bir türlü Cesaret edip söyleyemediğini düşünüyor. Bana tuhaf geldi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Birkadin Meeaoww şahsen komşumun kime ilgi duyduğu beni ilgilendirmedigi gibi komşum hakkında da gelip burda post açmam mantıklı gelmezdi
ZRaporu Meeaoww komşun evliyse durum sıkıntılı ama bekarsa 16 yaş küçük birine ilgi duyması çokta şaşırılacak bir şey değil. Erkekler yapınca niye böyle tepkiler vermiyorsunuz? Kadın yapınca çok acayip bir şey 😒
Bisaniye Meeaoww İlgi duyduğu kişi 18 yaş altı değilse bunun neyini kendinize dert edindiniz anlamadım? 😏 Komşumun aşk hayatını kendime dert edip burada post açabilmem için pedofili olması lazım yoksa bundan sizene? Bizene? 😒
Meeaoww Birkadin o zaman bu postla da ilgilenme🤷🏼♀️ girip okumuş birde yorum yapmışsın madem girme kimse seni ilgilendirmiyosa kardeşim
Birkadin Meeaoww post seninle alakalı sandık heralde ne bileyim post içeriğinde komşunu çekiştirecegini😒 senin olsun gereksiz postun.