Blondie Efsun ilk kızımda yapıştırma yapmislardi bu doğumda eriyen dikiş yapmışlar bu yüzden korktum ama dikismin yanlarında da var insallah dikisime degdirmeden alabilir
Yorumcuanneniz Blondie sen acıyacak diye gidersen gercekten acır at kafandan acı düşüncesini hiç korkma sadece dikişin üstünü hemen alma bence
Blondie Yorumcuanneniz aynen öyle yapayim ustunde yok ama yanlarinda var sadece yanlarida hafif hafif alir belki soylerim ay napayim sürekli düşünüp duruyorum
Lavinia_ Blondie bence dikisin üstünü aldırma açılır falan mazallah… Bir kaç ay genital ağda yapdır dikiş yerine tüy dökücü krem ve ya jilet kullan dikişler iyleşsin 😘
Annesi-bebesi Blondie ben 40 ım çıkar çıkmaz gitmiştm acıyacak diyede çok gerilmştm ama sürüp çekti bişey olmadı acımadı da şuan 3 yıl olmasına rağmen eldivenle çekince dikiş yeri acıyo ama ağdayla hiç acımıyo😅 kendinizi kasmayın yeter işin ehli bi kuaförsede zaten hızlı hızlı güzelce alır
Trendyol Blondie bende sezaryen oldum kirkim cikmadan kendim agda yaptim biseyde olmadi.istersen dikisli yeri aldirma bir sure daba diger taraflari aldir
Blondie Trendyol 40ımın çıkmasına 20 gün var birazdaha bekliyeyim çıkınca giderim dediginiz gibi dikisli yeri aldirmayayim
Dinazouur Sezaryen yerine dokunmamalarını söyle en mantıklı olanıno ama oraya tüy dökücü vs uygulama deri yoluyla sıkıntı yaratıyor emziren annelerde canım haberin olsun her yerde de emzirenler kullanmasın kesinlikle yazıyor geçmiş olsun 😌
Blondie Dinazouur şuan emziremiyorum bebegim kuvezde olduğu icin ama 40 ım çıkınca gidicem kuafore ozamana gelmis olur heralde insallah emer tüy dökücü yakiyormus sürmem zaten 😊
ikraninannesii Blondie söyle dikişine dokunmazlar benim dikişimin olduğu yerlerde tüy yoktu o yüzden bi problem yaşamadım
[silindi] Blondie ben dikişlerin üstünü jiletle alıyorum bende 2 ay önce sezaryen oldum tüy dökücü sürseniz çok kötü yanar ağda da dikişlerin açılmasını sağlar bizzat yaşadım
Blondie [silindi] ya üstünden gecirmesem agdayi bi sorun olurmuki jilet sürmek istemiyorum 3 senedir agda yapıyorum bidaha başa dönmek istemiyorum😒
Meltemk Hiç jilet vurma bende korkmuştum aldiramamistim hatta kuaföre dedim bırak alma orayı tamam dedi orayı almiycam seansın bittiğinde alınmıştı hiç bisey anlamadım ter temiz aldır 😄 Sonrada keyfini sür bence 😁
Blondie Meltemk Cesaret edip aldiricam 😂 boyle gezemem jilette sürmek istemiyorum 3 senedir agda yapıyorum basa dönmek istemiyorum 2 cocuklada surekli jiletle alamam zor olur agda tertemiz yapiyor ve bi sure çıkmıyor😂
Dinazouur Blondie çok geçmiş olsun bebeğini en kısa sürede kucağına sağlıklı şekilde alırsın inşallah 😌