Kirmizisarap Merhabalar Bir YAY burcu olarak aslında aslan burçlarıyla iyi anlaşmam gerekirken (genel astrolojiye göre) en antipatik bulduğum aynı zamanda farklı özelliklerine hayranlık duyduğum burçtur. Not: Kızım aslan burcu oldu🤐
deleted13 Kirmizisarap Lider burç kendini sever,rakip tanımaz bunun neticesinde yüksekten gitmesi normal,benim kızım bir günden yırttı aslan olmadı😊
Rouge Kirmizisarap ya ben aslan burcuyum kendimi seviyorum begeniyorum öyle özellik var ama kendi içimde .bunu yansıtma seklide karaktere kalmıs burca degil aslında. onemli olan burc degil yetismek yetistirmek
Akrep Kirmizisarap Geneli lider karakterli ve ben aslan burçlarının hemen hemen hepsine bayılıyorum. Kendilerine olan öz güvenleri,özsaygıları kendime benzettiğim en yakın burç çok güzel anlaşıyoruz hayatımdaki tüm aslanlarla💝 Akrep olmasaymışım aslan olmayı isterdim 😂😂🙏🏼
Karagul23 Kirmizisarap yaaa bizde aynı durum ben yay burcuyum ve kızım aslan oldu hemde aslan burcu olanları hiç sevmem genelde basıma geldi 🤣 cok agresif şimdiden daha 15 aylık bi sinir bi kıyamet 🤦🏼♀️