JartiyerliKedi şunu hatırla annesine hürmet etmeyen erkek karısınada hürmet etmez
Buna kesinlikle çooook katılıyorum. Bi erkegi evlenmeden önce nasıl biri olduğunu tanımak istiyorsan ,onun annesine nasıl davrandigına bak. Ben eşimle görücü usulü evlendim, eşim hem annesine hem de abileri ve ablalarina karşı o kadar saygılıydı ki, hatta kücük yiğenlerini bile dinler, onlarla aktivite kurup vakit gecirirdi. Evlendik hala aynı. Saygısı ,sevgisi, merhameti hala aynı. 💖
Meleklerinruyasi tavsiye olarak yukarıda coğu arkadaş yazmış zaten ama bende yazayım. Kesinlikle kendinden başka kimseye deger verme. Tabiki sev, sevgini göster ama değer verip karşındakini yüceltme, sen kendine değer ver, kendini sev ki karşındakiler de sana değer verip seni sevsinler.
Evliliginize kimsenin karışmasına izin verme, evde yaşanan ufak tartışmaları bile dışarıya anlatma. Eşine ya da bir başkasına kendini sevdirmek icin yapmacık davranma. Seni olduğun gibi sevenler, gerçek sevenlerdir. 🌼 bir şey yaparken eşim icin yada başkası icin yapıyorum deme. Kendin için yap. Kendin için süslen, kendin icin yemek yap, kendin icin temizlik yap. Başkası için yaşama bu hayatı. Seni kimsenin üzmesine izin verme. ANNE ve BABA’nın değerini her zaman bil. Zaman geçtikce insan daha iyi anliyor ,kimse annen baban gibi degil. Onları hep öp kokla, ufak hediyelerle mutlu et 😊 Evlenip cocugun oldugunda daha iyi anlıyorsun annenin babanın degerini. 🌸 ve tabiki eğitim. Her anne evladinin iyi bir işi olsun ister. Oku, meslek sahibi ol. Hatta bana kalirsa meslegini yapmaya başladiktan sonra evlen. (Ben öğretmenim ama meslegimi yapmaya başlamadan evlendim, 4 sene oldu, 2 cocugum var, benim tek pişmanligım keşke atandıktan sonra evlenseydim 🤷🏻♀️ evliligim, hayatım cok güzel şuan, cok mutluyum ama içimde ki tek keşkem bu benim)