Ddeniz 10 aylık bebegın var bunu söylemek istemezdim ama aldatılma ihtimalin varmı
Bunu yaşayan sadece benmiyim
Afhkkfetgf ben daha önce bunu çok söyledim hem eşime hem kendime ama yapamadım belkide ondan bu kadar umursamadı
dolapfaresi bilmiyorum bunu düşünmedim yani eşimin hep şöyle bi iması var seninle uğraşamıyorum ikincisiyle hiç uğraşamam gibi laflar ediyor şüphelendirecek hareketlerini de görmedim işten eve evden işe
Angellove2010 deneyeceğim canım çok umursayacağını sanmıyorum ama ona akşam eve geldiğinde hizmet edilsin çocuğun sesi çıkmasın yeter
Ddeniz sen dediklerine bakma yaptıklarına bak genede gözünü dört aç sen canım belki libidosu düşüktür ama her seçeneği düşünmek lazım
dolapfaresi evet canım her ihtimali düşünmek lazım ama inan bilmiyorum nasıl çözüme ulaşacağım sadece birlikte olmakta değil aslında öpüp sarılmamak kendinden uzaklaştırmak bunlarıda anlamıyorum beni istemiyorsun dedim keşke evlenmeseydik dedim yine umrunda olmadı
Meeaoww sofra hazırlarken bulaşıkları hallederken oğluma eşim bakıyor ondan bile çok şikayetçi eve geç gelicem eve gelince rahat edemiyorum diye söyleniyor sürekli bende söylüyorum ben annesi olduğum kadar sende babasısın işten gelince yarımssat vakit geçir oğlunla diye ama boş yani alıştırdığımdan değil canım oldu olası böyle diyor ailesi idare et diyorlar