Emsal hayirlisi biyokimyasal gebelik adetim gecikti test yaptim hamile ciktim doktora gittim hamilesin dedi 5 haftslikken adet oldum doktora gittim cocuk yok dedi

Bahar02 bende üç kere düşük yaptım sen en iyisi bidaha hamile kalmadan genetik test yaptır ben şimdi yaptırıyorum bu düşük çok zor allahım kimseye yaşatmasın

Emsal bende birkere düsük yaptim ama burda 3 düsükten önce yapmiyolar o dediginizi yurt disindayim bu arada. Tekrar hamileyim 10 haftalik cok korkuyorum tekrar düsük olcak diye en son 7 haftalikken gittim kontrole haftaya tekrar terminim var icimde sürekli bir korku

Bende yurt dışındayım benimki 5 aylıkken düştü hiç bebek oluşmadı adet oldum adetle birlikte çıktı o düşük sayılmıyormuş bile her kadında olabilen bişeymiş

Bahar02 bende yurtdisinda yasiyorun bende 5 bucuk haftslik dusuk yadadim malesef ama suan adetim gecitkti bi hafts iki defa test yaptm ama
        Silik cikti dun gecede adet basladi ama cok kanama yok kahve rengi nirmal kirmizi renginde geliyor ama az az yani ama kasik agrilarm
        Fazla doktor kis var dedi kan testi yapmadi idrar yapti negativ cikti

Ben ikisini de 8 haftalıkken düşürdüm

Benimde ilk hamilelim biokimyasaldı bir kaç zaman sonra yine hamile kaldım 8 haftalıken malesef düştü ve aynen bende yürt dışında yaşıyorum ve şimdi aşılama oldum 😞

Raymi91 neden biyokimyasal hamilelik gecirdin sebebini biliyormusun ?

8 gün sonra

Bahar02 canım bende geçen sene haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim sonrasında tam 9 ay sonra hamile kaldım yani bu senenin mart ayında. Ama geçen hafta 3 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu karnımda kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi araştırmaya gitti bakalım sonuçları bekliyoruz. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin sağlıkla insallah

Bahar02 Ben yaşadım iki defa hamile kalıyorsun ilk adetle birlikte bebekte gidiyor ama tıpta düşük veya gebelik geçirmiş olarak sayılmıyorsun. Kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür doğdu oğlum.