Ecrinbebegiannesi merhaba devam ediyorum ☺️ Bu hafta başında regl oldum onun ödemi vardı biraz 6,5 kilo falan oldu toplamda ama regl den sonra sanki iştahım bir tık arttı ama asla eskisi gibi değil bence psikolojik regl oldum yiyebilirim diyor bilinçaltım bana😅 bende 2. Kuyuyu sipariş edeceğim bugün 😇
Tüp Mide Ameliyatı ANKARA tavsiye
- Düzenlendi
Findukkk kaç kilo ile başladınız? Insallah benim iştahımı da keser 😬
Ecrinbebegiannesi 98 ile başladım şuan 92 yim. Bugün son 1 senedir giyemediğim pantolonu giydim daha da motive oldum🥳🥳🥳
Findukkk geldi çayim ahududulu insallah ise yarar yaa çok ümitlendim
Ecrinbebegiannesi inşallah 🙏🙏 ilk gün öğlene doğru biraz tansiyonum oynadı gibi oldu benim sonra takip ettim o etki olmadı aklınızda olsun 😊
Findukkk teşekkür ederim 😇
vanilyaa başladım bu sabah ben tadi guzel ahududu aromali
Ecrinbebegiannesi nasıl gidiyor 😊
Findukkk Valla benim hayatim da bu kadar iştahsız olduğum görülmedi😀Çok şükür güzel gidiyor 2 gun oldu hem çay hem düzenli beslenme hemde 2,5 litre su içiyorum. Haftaya salı bakalim eksi kaçı göreceğim 😇😇
Ecrinbebegiannesi harikaaa 🥳🥳🥳
Ecrinbebegiannesi günde kaç kere tüketiliyor acaba ?
yoyohatun sabah aç karna aksam yemekten önce 2 kere tüketiliyor
Ecrinbebegiannesi Teşekkür ederim
Findukkk 3 gün 2.7 kg nefsine hakim olmakta zorlanan herkese tavsiye olsun belki ihtiyacı olan vardır kilo vermeye bizim gibi görür vesile olur size de çok teşekkür ederim sizden gördüm başladım
Ecrinbebegiannesi rica ederim 😊 ne güzel benim durdu bu hafta veremedim hiç sanırım direnmeye geçti vücut ama olsın yıl adan devam 🥳🥳
Findukkk devam devam gideceğine inanıyorum
Ecrinbebegiannesi nasıl gidiyor 😃kaç kilo gitti 😊 benim 8 kilo oldu nerdeyse🥳🥳 midem baya küçüldü ara ara tatlı krizlerim oluyor,
Kimse bunu yaşamadan bilemez bende 3 haneli rakamlar görüyorum ve ameliyat olmak gibi bir niyetim var insanların ne dedikleri çokta önemli değil aslında o ameliyat oldu öldü şu oldu geri aldı falan bunlar aslında yanlış yapılan operasyon kişiye ve bünyeye göre değişiyor ameliyat olunsa bile yine bizim azmimiz gerekiyor ve ameliyatsız oluyor diyen insanlara naçizane tavsiyem herkes bir değil bazıları kendini haftalarca aç bıraksa bile en ufak şeyde yıllarca yiyor ondan herkes bir değil