• Sağlık
  • Tüp Mide Ameliyatı ANKARA tavsiye

Blondie o kadar uzun vade de bunu çiğneyerek mi zayıflıyorlar? Ama bu çok tehlikeli değil mi? 🥺

Bisaniye evet canım tehlikelimi değilmi bilmiyorum ama güzel zayıflatıyor o ayrı ama cok tuvalete çıkıyorsun onu icince 😏 zararlari varmi bilmiyorum😏

Blondie berbat zehir gibi ben afedersin kusacaktım yediğimde 🤢 birininde duydum midesini delmiş kadın ölümden dönmüş diye duydum zararı da varmış

Findukkk ben 1.5 yıl önce Elazığ Fırat üniversitesi prof.dr Erhan Aygene oldum ameliyatı bu ameliyatta Türkiye’de en iyi doktorlardan biri net olan bir sürü eş dost akraba var etrafımda
    Hayatımda verdiğim en doğru karardı bunu herkese söylüyorum 108 ile girdim ameliyata şimdi 69 kiloyum ve o kadar hafifledim ki keşke daha önce olsaydım bunca yıl boşuna ugrasmisim diyetle size tavsiyem korkmayın olun ve dediğim doktoru bir arastirin inanın pişman olmazsiniz

Findukkk Ankara da bilmiyorum ama, abim oldu tüp mide. 130 kilodan 69 kiloya kadar düştü. Hic bir sağlık sıkıntısı yok çok şükür. Kayseri de yaşıyoruz burada oldu ameliyati

birburakannesi trendyoldan sipariş verdim 180 liraydı galiba bir aylık paket sabah akşam yemekten 1 saat önce sıcak suya koyup içtim ben

Ecrinbebegiannesi çay çok güzel iştah kesiyor bende sabahları bazen yulaf bazen yumurta ile kahvaltı ediyorum öğlen işyerinde çıkana ana yemeği yiyorum sadece tabi yanına yoğurt yada ayran akşamda evde ne varsa eşime oğluma ne yaptıysam ondan küçük porsiyon yiyorum. Aslında çayla beraber açlık hissetmiyorum hiç yemem gerektiği için yiyorum. Ben deli gibi sınırsızca tatlı yiyen biriydim tatlı yeme isteğim kesinlikle kalmadı.

Ecrinbebegiannesi bir de ben hep kilo problemi yaşayan biri olarak birsürü çay içtim zayıflama adına onların hepsi ishal yapıyordu bu öyle değil bı benim için artı puandı çünkü bağırsak florasını bozmuyor

Findukkk cok sevindim ise yaradigina 🙂 mutlu oldum adınıza sanki ben vermişim o kiloları🥳 çaya devam ve spora devam🏃‍♀️

Findukkk himm bende bi kac ürün denedim ishal yapmamasına sevindim.Bugun siparis verecegim bakalim sonuc nasil olacak teşekkür ederim

5 gün sonra