Deleted11 LemanHH boşanmak için neyi bekliyorsun? Hala eşini suçlayıp kendini temize çıkarıyorsun burda gerçekten akıl alır gibi değil. Şu an o adamla berabersin ve açtığın postta kocam şunu yapmıyor bunu yapmıyor yazmışsın ee zaten o dil atmayı bilmem neyi Rus kadınlarıyla yapmış ya da yapıyor.
buralardayenibusely Tecrubekonusuyor bacım 3 posta girdim üçünde de erkek misin yazmışsın kimse bi şey soramıcak mı
Tecrubekonusuyor buralardayenibusely erkekmisin diye soracaklar dedim sen beni ne güzel takip ediyorsun öyle hayranım mısın imza vereyim 🤣
buralardayenibusely Tecrubekonusuyor her postu okuyorum aynı tepkiyi aynı kişi verince de salak değilim farkediyorum
buralardayenibusely Tecrubekonusuyor sen benle uğraşma git erkek gelmiş mi uygulamaya ona bak bakm kim ne yazmış 😂😂
JartiyerliKedi Aldatmak mı sebep? (aslında aldatmak için bi sebep olduğunu düşünmüyorum kim olursa olsun ne yaparsa yapsın aldatılmayı kimse hakk etmiyor) Allah kim ne yaşattıysa aynısını yaşatmayı nasip eder kimden saklansada Allah görür ve cezasını verir
Zemheri_ Gizem95 bunu da mı normallestirmeye çalışıyorsunuz anlamadım ki Allah göstermesin ne diyim zihnimde bile aldatmadım Rabbım doğru yoldan ayırmasın kimseyi
bitterdelisi24 Yaa kadın post acmıs aldattınızmı hıc dıye aldatanda evet aldattım demıs. Ahlak dersi vermek bizemi düştü 🤷🏼♀️ Sanane banane bizene ?? Sen kendine bak.
Yalandunya29 bitterdelisi24 katılıyorum arkadaşım zor tutuyorum kendimi 😂😂😂 buralar ahlak bekçisi kaynıyor😂
bitterdelisi24 Yalandunya29 bu hayat bana kımseyı kınamamayı kafama vura vura öğretti :) o yuzden kım aldatmış kım aldatmamış AA nasıl yaparsın demek yerıne.. kendı secımı kendı hayatı bizene demek daha dogru öyle değil mi 🥰🤣🤣