Kızlar uzun zamandır aklıma bi şey takıldı kendimi çok kötü hissetmeye başladım ben küçükken 6.7 yaşlarındayken köye gitmişdik yazın evin arkasında otlak bir yer vardı bi çoçuk atını gezdiriyordu işte nerdeye 13. 14falan yaşlarında kardeşimle bende merak ettik ata bakmak istedik çocuk bizle guya arkadaşlık etmeye başladı ve aşırı yakınlaşdı tam hatırlamıyorum böyle kesit kesit aklıma geliyorda bana şortumu indirmemi falan istemişdi bende yapmamışdım tabi ne için söylediğini anlamıyordum ama ters giden birşey olduğunu anlamışdım sonra ben atı severken arkadan gelip bana sarılıp kendini bana bastırmıştı bende bağırıp kaçmışdım hiç kimseye bişey söyleyememişdim kardeşim hatırlıyormu bilmiyorum ama bu güne kadad bi şey söylemedi oda 5 yaşındaydı küçükken veya şimdilerde taciz ve ya tecavüz yaşayanınız oldumu hiç belki anlatıpda rahatlamak istersiniz diye açtım bu postu ben artık içimi birine dökmek istiyordum ama kimseye söyleyemiyordum buraya yazmak istedim ☹️kimse bir birini tanımadığı için rahatlıkla anlattım