Ddeniz Mervekw canım her cuma arkadaşlarıyla maç oynamaya gider gecelik güzel fikir güzel yeni bir şeyler bakayım öyleyse Canım sertleşme sorunu yok ama erken boşalma sorunu var yani 3 5 dakika sürüyor anca
Mervekw Ddeniz belki o yüzden yapmak istemyrdur kendini sana mahcup hissedyr olabilir ön sevismeyi biraz uzun tutun ve ne kadar sık yaparsanz o kadar bosalması gecikir yapa yapa yani
Buzlulimonatam Mervekw çevremfekiler şey der bana sen niye hiç adama hediye almıyorsun falan hep derim ki o bana aşsın boşver ben alırsam kıymetim kalmaz :))
Ddeniz Buzlulimonatam 😅😅😅 alemsin kız ben diyorum giderim oda ciddi ciddi git deyince siniyorum yerime
Buzlulimonatam Ddeniz kız erkekler çocuk gibidir kandırması kolay işte burnun hep laf dağında olsun bak nasıl pır döner etrafında 😂
MinnakLiva Ddeniz 85 kilo olduğum zamanlarda oldu o zaman bile aşırı cilveli olduğum için hipnoz ederdim kocamı 😂😂
Ddeniz Buzlulimonatam ben oynayamam ki canım valla o dediğinden de yok ama bu mumlarla süslemeyi bende yapmak istiyorum oğlum uyurda izin verirse inş 😅
Buzlulimonatam Ddeniz bak canım gündüzleri evde de hep göbek at oryantal oyna hem göbeği çok güzel eritiyor hem kocayı eritiyor :)) sonra da bşr iki denemeden sonra kocana yap bak adam ağzının içine düşmezse bende top olayım 😂
Ddeniz Mervekw canım yapmaya ikna etsem hep yaparız da ya yemeğini yer yemez uyuya kalıyor yada yorgunum yarın iş var 7 de kalkıyorum der
Ddeniz Buzlulimonatam denemelere başlayayım canım inşallah bana delirmişim gibi muamele etmezse iyi öyle şeylerden anlamaz benimki 😅
Angellove2010 Ddeniz 🤦🤦😞😞 inşallah bir gün kurtuluruz bu dertten gerçi şu da var erkeğe kadın olsun da ne olursa olsun onların pek umrunda olmuyor
Ddeniz Angellove2010 İnşallah kurtuluruz canım öyle söyleme ama sen eşine özelsin kadın olursa değilde sen onun için farklı kadınsın diyelim öyle olsa kilonu beğenmese seni beğenmese dışarda çok kadın var bizim yapamadığımızı yapan 😃
Buzlulimonatam Ddeniz benim eniştem de senin herşf gibi bişeydi ablama hep derdim yap utanma sen bıkmadan yap o da alışacak sende öyle yap canım hemen öyle bşr iki seferde onun lafıyla pes etme İnan çok güzel sonuçlar alırsın 🥰
Ddeniz Buzlulimonatam deneyeyim canım ben normalde birlikte olsakta tişörtümü bile indirmeden yapar bitiriyoruz
Ddeniz Buzlulimonatam inşallah canım dediğin gibi bu sefer hemen trio atıp sonlandırmıycam üstüne gidicem biraz baktım bunlarda olmadı yine pijama yatak devam 😅