Ginger Bi rahatsızlığınız yoksa istediğiniz kadar olabilirsiniz bende ilk hamilelikte hormonlar yüzünden baya istiyordum bi sıkıntı olmadı zaten son ay da doktor yasakladı ondan tadını çıkarın bence
_oglumunannesi1 Ginger bir sıkıntımız yok çok şükür her gitmem de doktora da sorarım rahat ol der doktorum da ama korktum bugün 2 kez olunca. Teşekkürler yorumunuz için 😊
Bebekkokulu _oglumunannesi1 valla biz de hep yaptık doğuma girmeden önce gece yaptık sabah doğuma girdim doktor bize şey demişti 😂 taklacı kuş gibi hareketler yapmayın serbest 😂😂
Ocalll _oglumunannesi1 bir sıkıntısız yoksa daha sakin poziyonlarda yapabilirsiniz hatta normal doğum düşünüyorsaniz doğumu kolaylaştırır
2minikmucize Ocalll yalan o doktora bizzat sordum yapı meselesi dedi birazda genetik faktörler etkiliymiş.ama spor yapmak iyi geliyormuş
Novalgin_plus Ocalll benim doktorum da normal doğum icin ilişki önerdi karnım burnumda ama bana eziyet oluyor diyordum doğal yoldan doğumu başlatmak için yap dedi ki öyle de oldu
Bebekkokulu _oglumunannesi1 hatta normal doğum istiyorsanz sizin için daha iyi çünkü vajina ağzını doğuma hazırlıyormuş
kocasinaasik2 Bende 13 haftalık gebeyim doktorum yapabilirsiniz dedi afedersin sert yapmayın dedi bana direk doktorum bende o an baya utandım 😅
_oglumunannesi1 kocasinaasik2 ay ben çok utanıyorum birde doktorum erkek böyle konuştuğunda ne diyeceğimi şaşıyorum 😊😊 birde eşim yanımda oluyor iki kat utanıyorum
Novalgin_plus _oglumunannesi1 ilk 12 hafta yasaklamıştı sonrası serbestti doğuma kadar hatta normal doğum olsun diye doktor kendisi demişti bana ilişkiye gir diye 😁 ağrı,sancı yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
_oglumunannesi1 Novalgin_plus hayır hiç bir şeyim olmadı şu ana kadar çok şükür. Ama korkuyordum bir şey olursa çocuğa diye sormak istedim 😊
_oglumunannesi1 Bebekkokulu evet normal doğum istiyorum yapıyoruz ama öyle sık yapmak istemiyordum ama artık yaparım 😊
Bebekkokulu _oglumunannesi1 kız hiç utanma bende başlarda çok utanırdm benim ki de erkek di sonradan sonraya sordukça Alışıyorsun mesala benm akıntım da çok oluyordu en sonunda doktora dedm eşim de vardı bende sümüksü kıvamında akıntı oluyor genelde felan dedm 😂😂 doktor fitil felan verdi fazla akıntı erken doğuma da sebep oluyormuş mesala sormasaydm bilmezdm
_oglumunannesi1 Bebekkokulu zamanla alışırım herhalde ya 5. aya girdik artık alışmam gerek ama yine de bu konuda doktorun yüzüne bakamıyorum yanımda da eşim olunca ayrı bir utanıyorum
_oglumunannesi1 Secil32 doktor eşimin yanında dedi hiç bir sıkıntı yok karı koca ilişkisine devam dedi tabi ilk 3 ay bir şey yaşamamıştık o an korktum doktor bey siz çıkın eşimle bir işim var dicek diye gün sayıyordu doktor buna izin versin diye 😊😊 asla kabul etmez eşim hiç yapmamayı