Ben 9 yıl önce oldum iyiki de olmuşum
Özellikle cinsellik yönünde baya iyi oldu

Miminix vajina daraltma ameliyatından sonra eşinizin aldığı zevk azaliyor çünkü vajina yapısı gereği tırtıklı bir yapı buda erkekleri tahrik ediyor daha fazla zevk almasına sebep oluyor daraltma ameliyatında bu tırtıklı yapının bir kısmı kayboluyor ameliyathane hemsireyim doktorum bu şekilde bilgi vermişti daha önce bana

2minikmucize 8 9 cm acilmayla sezeryana alimdim tamm dogum yapackken dogumdan önce hiç.byle hissetmemiştim ama dogum snrası fark ettim cinsel iliksi sırasnda cok hissetmiyorm cünkü

Miminix öyle kalmaz mümkün değil doktora gidin başka sebebi vardır yırtılmamış bir şey olmamış öyle olsa çok sorun yaşarsınız

Siyah vajinal daraltma yaptıranlar çok memnun ama eşleri eskisinden daha çok zevk aldığını söylüyor eşler karşılıklı çok daha tatmin oluyormuş yaptıranlar söylüyor bunları.

Kaymak-1 vajinal daraltma mı yaptırdınız ? Biraz bilgi verir misiniz öncesi sonrası ve iyileşme süreci ve eşiniz işlem sonrası ne dedi

Miminix
          Budakim
          Çok yakın arkadaşım yaptırdı özelde 2,5 3 arası fiyatı bu en düşüğü şuan 4 falan olmuştur işlem süreci şöyle gidiyorsunuz çatala yatıyorsunuz lokal anestezi uyguluyor ve vajinanızı uyuşturuyorlar birşey hissetmiyorsunuz içerideki dokuyu dikiyorlar içli dışlı vajinanızın genişlik durumuna göre toplamda yarım saat kadar sürüyor kalkyorsunuz aynı gün içerisinde eve dönüyorsunuz günlük rutine devam edebiliyorsunuz 1 hafta cinsel ilişki yasak ağır kaldırma vs dikişler kendiliğinden düşüyor ve sonuç muh te şem 😄 miş arkadaşım öyle söyledi sanki ilk kez ilişkiye giriyormuş gibi oluyormuş her defasında iki tarafta zevk alıyormuş artık. Ufak ayrıntı doktor önemli yaptıracağınız doktoru öncesinde araştırın

Budakim evet vajina daraltma yaptım ameliyat 1 saatte yakın sürdü . ameliyattan sonra 2 ay cinsellik olmadı 2 aydan sonra da çok afedersiniz çok dar olduğu için yaklaşık 1 ay da sürtünme olarak cinsellik oldu.

Kaymak-1 Peki hala o darlık formunu koruyor mu 9 yıl olmuş Ya ? Bir de ilk ilişki zamanlarınız gibi mi yoksa daha mı dar ? Bir doktor eskisinden de daha dar yapıyoruz diye bilgi paylaşmış da. Kaç doğum yaptınız ?

Kızlar 5 yıldır evliyim bende 2 yaşında oğlum var sezaryanliyim her ilişkiye girdiğimde ilk gecede olduğu gibi acı çekiyorum doktoruma göründüm rahmin dar olduğu için dedi acı çekiyorsun ama eşim Cok seviyor böyle olmasını her ilişkiden sonra dakikalarca beni öpüyor kokluyor acıya dayandığım için ilk günkü heyecanı veriyormuşum demem o ki kızlar imkanınız varsa daraltma operasyonu yapın 🖐️

Songl Rahmin dar derken ? Rahim çocuğun büyüdüğü organdır yani eşinizle ilişkiye girdiğiniz de eşinizin organının girdiği yer sizin vajinanız yani rahim dar olmaz rahim agızı adet olduğunuzda da 1-2 cm açılır sonra geri kapanır lütfen artık şu rahim ve ilişkiye girdiğiniz yeri ayırt edin herkes bunu söylüyor kendinizi ve organlarınızı tanıyın. Size doktor mu dedi rahminiz dar diye yoksa vajinanız mı dar dedi siz mi karıştırdınız acaba. Benim bir tanıdığım Rahmi alındı ama eşiyle ilişkiye giriyor Yani sizin demenize göre ozman o kişi cinsel birliktelik yaşayamaz sizin dediğiniz gibi düşünürsek ama öyle değil rahim ve vajina ayrı.

Budakim Vijana darlığı evet de şaşırmış olabilirim neden bu kadar tebki verdiniz ki🙄

Songl Çünkü hep aynı şeyi anlatıyorum rahim ve vajina karıştırıyorlar ben de sinirleniyorum 😅

Budakim benim doğumlarım sezaryen oldu. O darlık ilk günler gibi hala devam ediyor. İlk ilişki zaman gibi değil daha da dar. özelikle ilişki sırasında aşırı zevkli oluyor mutlaka tavsiye ederim 🤗

Kaymak-1 çok soru sordum umarım bunaltmadım ama sezaryen doğum da neden daraltma ihtiyacı duydunuz ? Doğumlardan önce mi yaptınız sonra mı ? Doktorunuz kim hangi il birde sezaryen de bile genişleme oluyor diyorlar pelvik kaslara son zamanlar baskı olduğu için. Ben 1 doğum yaptım düşünüyorum ama şuan ilişki sıklığım ve ilişkimiz güzel ikimiz de tatmin oluyoruz ama yinede yapmayı düşünüyorum ama biraz pahalı 7-8 bin ve tekrar doğum düşünüyorum oyüzden biraz daha mi beklesem diyorum