Polyanna81 benimki hic beklemez. Beklemeyi hic sevmez. Cocuklar kücük bebekkende pusete koyar giderdi arabaya 😂😂 daha ben üzerimi giyinirkende arar, hadi cabuk ol gidiyom ben der 😂 şimdi 2,5 yaşındaki oglum da aynı babasi gibi, hatta daha beter. 🤣 geçen gün akşam görümceme gidicektik, oglum tüm ışıkları kapattı, hadi hadi anne diyor 🤣🤣 daha üzerimi bile giyinememiştim,

Sedaa ütü baş belası yaa resmen bende de birikir o ütü🙄ne güzel eşin alıyormuş benim kocaya al tut lavaboya gidicem derdim girer girmez hadi nerdesin der😂

Polyanna81 aslında bu işin kolayı akşam yapıp yatmak dimi sabah temiz eve uyanmak en güzeli 😂 annem evi temizleyip yatıyordu ölürsek pis demesinler diye 😂😂

Ask_hosmus aldır aşkım aldır valaha o kadar rahat ki sanki evde biri var da sana yardım ediyor önceden hergun evi mutfağı da günde 3 kere süpürürdüm şimdi ben masayı toplarken o oturma odasını ya da diğer odaları süpürüyor çok rahat valaha . Ben 1600 aldım 1 ay önce iRobot rom 693 arastırsaınız daha uyguna bile var ben çok memnunum valaha

Polyanna81 yani ölürken bile evi düşünüyoruz saçmalığa bak yaa 😂😂 işte insanların karakterini çözmüşüz ya millet arkamızdan konuşacak, ev dağınık ölsek dirilip evi temizleyip öyle ölücez😂😂

Ask_hosmus Ben 1 ay dil döktüm 1 ayın sonunda aldı aşkım 😂 hergun yoruluyorum aay benim robot süpürge istedi Naz cilve Eda yapa yapa 1 ayın sonunda aldı

Ask_hosmus aman isterse evi bok götürsün ölmüşüm gitmişim benim orda derdim ayrı dünyayı daha düşünemem 😏🤣

Ask_hosmus sırasıyla yazıyorum 😂

Kalkıp tuvalete gidince makineye çamaşır atıyorum sonra kahvaltı faslı( kaynanam hazırlar ben toplarım) çocukla ilgilenme sonra öğlen uykusuna geçince çamaşır bitmiş oluyor onları asıyorum evin tozunu alıp süpürüp siliyorum(bebeğim emekliyor şayet yoksa yada küçükse her gün yapma gına geliyor) bebeğim uyanmış oluyor onla ilgileniyorum akşam yemeğini hazırlıkları akşamda bebek uyuyunca çamaşır katlama ve ütüleme işleriyle uğraşıyorum. Günlük olarak böyle aylık dip köşeye giriyorum bi de 😂 bide işleri biz kaynanam ve görümcemle paylaşarak yaptığımız için zorlanmıyorum sadece çamaşır takıntım olduğu için onlarla ben uğraşıyorum onlar yapsa bile kendiminkini yaptırtmıyorum falan 🙈

Ask_hosmus her gün silmesem de illa ki supurge tutuyorum saçlarım çok dökülüyor ve bebeğim de var o yüzden en cok moralim bozuk yada sinirli olduğum zaman temizlik hastasına dönüşüyorum sinirimi öyle atıyorum

Ask_hosmus aa yok o konuda eşim cok iyi 😂 evde olduğu vakitler hep cocuklarla ilgilenir ☺ benimkiler şimdi büyüdü biraz tabi, ama kücük bebekken eşim susturamadigi zamanlar hadi çabuk gel diyordu😂

Polyanna81 aynen öyle ya 😂😂 eşim öğretiyor hep 🤣 kendi eliyle bi canavar yetiştiriyor haberi yok 😂

Ask_hosmus bizimkiler çocuk olarak değil canavar doğuyor yemin olsun benim doğumda kizim bir çığlık attı alt kata ses gitmiş Bu zamane çocuklar çok fena çooookkkk uykusu gelir ağlar bazen gülüyor mutlu bi anda krize giresi geliyor geldi çıldırma 🤣