Polyanna81 Sedaa benimkilerin ikiside ay i doğum gününe sahip 12 ağustos ’ta doğdular kızım da öyle denk geldi ikiside aslan burcu beni deli ediyorlar
Sedaa Polyanna81 oğlumla bazen cok iyi anlaşıyoruz. Bazen sinir ettigi de oluyor tabi ama kızım daha 1,5 yaşında ,şimdiden onunla anlaşamayacağımız belli 😂😂 ben böyle inat, böyle yalandan ağlama görmedim 😂😂😂
Sedaa Polyanna81 eşim kimlikte 20 temmuz yazıyor ama kaynanam kışın doğdu diyor 😂😂 geç yazdirmişlar kimlige, gercek dogum tarihini kimse bilmiyor 🤣🤣 kimligi baz alırsak yengec 🤷🏻♀️ oglum 30 mart koç. Bende koçum. 🙃 kızım 23 mayıs ikizler 😂😂
Amannebileyim Ask_hosmus evim sğrekli batmıyor günaşırı süpürürüm genelde toz kıl tüy vs olduğu için bulaşık makinam 3 günde bir çalışır haftada 2 defa da çamaşır yıkarım beyaz ve renklileri çocuk vs olmadığı için böyle rahatım tabi günlük evimi falan düzenlerim onun haricinde ayda 3 gün de genel temizliğini yaparım camlar kapılar mutfak dolapları falan 3-4 ayda bir de perdelerini yıkarım bu kadar öyle aşırı düzen sıkıntım yok temizim ama biraz dağınığım
Ask_hosmus Amannebileyim işte tüm sorun bu dağınık olmak bende öyleyim ama düzeni çok severim herşey böyle inci gibi dizili olsun isterim çocuk olduğu için yapamiyorum 🤷♀️😂
Ask_hosmus Nimess anlaşılan kayınvalidenle birlikte oturuyorsun ne güzel iş paylaşımı yapmışsınız şanslısın bazıları bu konuda şanslı değil herşeyi gelin yapsın diyorlar Maşallah diyelim nazar değmesin😂💕
Nimess Ask_hosmus aynen amiin inşallah zaten paylaşmasak daralırdım galiba evde büyük bitmezdi valla 😅
Ask_hosmus papatya_ bazen bende öyle yaparım heleki eşime sinirli olunca tutamaz kimse beni en güzel sinir atma şeyisi😂😂 dur birazdan bu konu hakkında post açim😂😂
Ask_hosmus Sedaa evet yaa bebeği eşim durduramıyor kucağına al bişey olmaz yani ölmezsin diyorum 😂😂 o istiyo çocuk yatsın ses çıkarmasın😂😂
Ask_hosmus Anna_karenina1 aynen oğlum doğdu 1 yada 2 ay geçti sesler çıkarmaya başladığında bi çığlık attı ilk çığlığı hatta neye uğradığımı şaşırdım 😂😂
Amannebileyim Ask_hosmus çocuk olmadığı için pek dağılmıyor evim herhalde o yüzden düzene pek takılmıyorum 😂
Cicikiz Ask_hosmus parodi anne var insgramda geçen biri yazmış itraf köşesine eşime cinsellikle ev aldırdım üstüme diye kız sende cinselligi kullan bende de bu arada eufy 15t var 1500 aldım aşırı memnunum bende naz cilve iki çocuk var ev dubleks küserim bak diye diye aldırdım 😂😂😂
Yaman Ask_hosmus Hergun kahvaltidan sonra süpürge açarım lavabo tuvaleti yıkarım 2 3 günde bir de Vileda yapar toz alırım. Mutfak dolaplarımi haftalık silerim. Çamaşır biriktirmem nerdeyse hergun yıkanır. Büyük temizlige gelince de camlarımi kapılarımı 15 20 günde bir silerim perdelerimi 1.5 ayda bir yıkarım öyle yanii🤣
Ask_hosmus Yaman sen baya düzenli yapıyosun işini bende 2.ye hamileyken yapıyodum da artık 2. Çocuklu anayım koyverdim 😂😂