Msjsj82882 Kızlar ayıptır söylemesi eşimle ilişkiye giriyoruz bazen şeffaf su gibi boşalıyor bazende beyaz böyle katı boşalıyor neden acaba önceleri hep böyle sefaf beyaz su gibi. Boşalıyordu şimdi katı beyaz ilk iki gündür neden acaba aldatıyo mu beni
Angellove2010 Msjsj82882 neden öyle olunca aldatıyor mu oluyor bi yaşıma daha girdim neye dayanarak bunu söylediniz acaba 🤔
Olivetti Msjsj82882 kesin aldatıyor bu adam , İsviçre’de ki bilim insanları da açıklama yaptı zaten erkekler koyu kıvamlı boşalıyorsa aldatıyordur diye … şeffaf ise sadıktır … bende ilişkiden sonra eşimin spermini baz alıyorum bakıyorum bakalım aldatıyor mu diye
Kumruu Msjsj82882 Mesela diyelim ki aldattığını düşünüp boşanma davası açtın(inşallah yoktur öyle bir şey) Tek ıspatın sperm rengi mahkemeye hakim bey eşimin sperm rengi değişmiş eskiden böyle değildi kesin beni aldatıyor mu diyeceksin ?? 🤭😀
Msjsj82882 Angellove2010 ama evlendiğimizden beri böyle sefaf su gibi boşalıyordu üç gündür hareketlerinde değişiklik var he işten geldiğinde duş alıyor öncesinde öldürsen yine almazdı ve üç gündür de katı beyaz boşalıyor
Mel4367 Akrep ahahahah bende valla hiç şeffaf sperm görmedim kocamda hep beyaz 8 senedir aldatiliyorum🤦♀️🤦♀️🤣🤣
Akrep Msjsj82882 canım anlamadığım nokta şu, rengini görüp nasıl öyle bir düşünceye büründün. Aldatıyorsa eğer kadın napmışta rengi öyle olabilir yani bunu nasıl bağdaştırdın
Angellove2010 Msjsj82882 Canım illaki aldatıyor değildir tabiki ilk defa sizde duyuyorum bunu belki banyoda bişeyler yapıyordur eşiniz kendini tatmin etme gibi hem sizinle hem orda ne bileyim yani 12 yıldır evliyim hep beyazdı hiç bunu düşünmemiştim ilk defa duyuyorum böyle birşey eğer meninin rengi koyu ve kıvamı yoğun değilse daha önce boşalmıştır ama bu aldatıyor anlamına gelmiyor ki mastürbasyon yapmıştır belki yani o kadar kafana takma bunu
Olivetti Akrep şimdi bunu okuyan diğer kadınlar eve mikroskop alıp sperm örneği ile deney yapacak yakında bu olacak
Msjsj82882 Akrep Mesela benle ilişkiye girdiğinde zevk almıyordur. Ondan beyaz su gibi boşalıyordur başka kadınla ilişkiye girdiğinde beyaz katı boşalıyordur
Akrep Msjsj82882 kendinize nasılda zorluk çıkarıyorsunuz 🥲 sizi aldatsa bile karşısına çıkıp delil sunacağınız bir durumunuz yok çok özür dileyerek söylüyorum yani 🙈 Meninin içindeki spermcikler şu kadın bu kadın diye seçim yapamaz hayatım. Düşünme bunları eğer şüpheleniyorsan farklı şeylerini gözlemle.
Polyanna81 Akrep ya ahjajajajjaja biz kadınlar iyice çıldırdık ya yok artık 🤣ulan bu erkekler bizi bu hale sokuyor hepsinin ben ……… 🤣🤣🤣
dolapfaresi Msjsj82882 kız sen deli misin böyle bişey yapsa spermden mı anlasilcak o başka şeyleri araştır
Kirpapatyasii Cok sık boşalırsa spermin kivami rengi degisir mi demek istiyor galiba bayan. Allah korusun oldu da beni aldatiyorsa sık bosaliyordur ondan boyle supheye girmis. Bunda dalga gecilecek ne var anlamadim