bitterdelisi24 sen neredesin 😅 yalnız bir gün açık adres vereceğim diye çok korkuyorum 😅
Mutlu değilim
KirmiziOjeli sizi huzursuz eden şeylerden uzak kalın öyleyse 🥰☺️Çünki Hayat mutsuz olmak için çok kısa 🌺💛
KirmiziOjeli hepimizde olan şeyler sıkma canını üzme kendini boş yere eşin ne iş yapıyor mesela iş çıkışına gidebilirsin dönüşte bı yerlere ugrarsiniz değişiklik olur olmaz mi
ZRaporu Eyüp mu 🥰 ne güzel bende Bayrampaşa 🤭🌸
Adsizbayan ohh kadro kalabalıklaştı 😅
Kamelia ne güzel söyledin🌸
Adsizbayan öyle yapıyorduk ama artık 23.30 gibi çıktığı için yapamıyoruz hiçbişey😕 kendi kendimize bişeyler bulmak en iyisi olacak
KirmiziOjeli gerçekten kendi işi olması bir yandan iyi bir yandan kötü akşam olur işe gider cumartesimiz yok pazarları iş çıktığında gider bir yere gidemiyoruz bu yüzden
ZRaporu gop bende 😂😂
TombulHatun etrafımı sarmışsınız resmen 😅
ZRaporu Bayrampaşa bende :) Eminonu otobüsü evımın önünden gecıyor :))
ZRaporu sarmışız dört bir yanını 😂😂😂😂😂
KirmiziOjeli aaaa benim eşimin ki de balık yemim ederim ne iyi diyebiliyorum ne kötü çok dengesizler yaaaaa
bitterdelisi24 hepimiz eminönünde buluşalım kimse kullanıcı adını söylemesin tahminde bulunalım 🤪😂
ZRaporu bişe dicem aşırı mantıklı asffgh
Nebilimne aynen allahın cezası mı hediyesi mi belirsiz🤣
ZRaporu ayy olur :)) bunu yapalım havalar guzel oldunda :)))
KirmiziOjeli daha iyi değil mi canm bebegin de uykuda olur acik yerler var ama siz bilirsiniz tabi bide eşin yorgun olup dinlenmek.ister . Birazcık sabret inşallah herşey rayına oturur en kısa sürede 💜 ama bu dönemde eşinde evliliğinde kusur arama olur mu biraz hassaslasmissin ruhunu dinlendirmenin yollarını bulmalısın 🌸
ZRaporu valla neden olmasın 🥰
KirmiziOjeli bikaç postuna daha denk geldim Böyle yorumları da okudum Konuyla alakasız ama şunu demek istiyorum keşke hiç cocuk yapmasaydın sanki pişman gibisin sanki sürekli çocuğunu suçlar gibisin Özgür ruhlu bi kadınsın çocuğunun sana engel olduğunu düşünüyosun onu suçlar gibi konuşmaların var üzüldüm açıkçası (bu yorumu da senin bu posta ve diğer postlarından cevaplarından dolayı yazdım bana geçen bu yanlış anlama