1dost o kadar iyi yapıyorsun ki, aslında üstümde hep bi halsizlik bişey var ben psikolojik olduğunu düşünüyordum ama belkide takviye lazımdır enerjik olmam için
Mutlu değilim
Nimess anneme akşamları bırakıp çıkıyorduk normalde ama eşimin işi bazı şeylerden dolayı daha da yoğunlaştı artık erken gelemiyor dolayısıyla çıkamıyoruz,akşam çıkabilen bi arkadaşımda yok🤦🏼♀️ Yoksa bırakır giderim ama işte :)
KirmiziOjeli olabilir yani bir değerlerine baktır takviyeni al işe yararsa belki sende bize tavsiye edersin burda enerji patlaması yaşıyorum diye 😁 çocuklar tüm enerjimizi alıyor ya doğrudur
1dost emzirdiğim için takviye almadım ama belki serbest olanları vardır cidden bi araştırayım 😅
KirmiziOjeli Ahh zaten şu emzirme bitince kendimize baştan aşağı reset atcaz şart oldu 🤦 belki emzirenler içnde vardır bişeyler hiç bakmadık bilen varsa yazsın lüffen 😄
KirmiziOjeli ahh işte her şey bize uymuyor ne yazık ki. İşleri elbet azalır ya hep mi çok olacak sen moralini yüksek tut elbet geçer bu günler 😇
1dost umarım vardır yoksa bu miskinlikle nereye kadar gider bilmiyorum😀
Nimess inşallah canım ❤️
KirmiziOjeli Ben balık yağı denemeyi düşünüyorum aslında birçok faydası var belki iyi gelir sende bir araştır şmdilik doğal şeyler anca
KirmiziOjeli Şimdi post sağlık postuna dönüyormuş 😂
kardelen11 Birilerinin mutsuzluğu neden size mutluluk veriyor?gelip buralarda “ohhh”çekecek kadar insanları hayatınızın merkezine oturtmayın.İçiniz çok fesat…O derdine çözüm bulur ama size geçmiş olsun…
deleted13 birde abartarak yazması beni benden aldı.. uzun süredir buralarda bile değilim eskilerden kim bilir kim 🥲 Madam sensin di mi😅
kardelen11 bunları yazarken çok mu eğlendiniz gerçekten ? Belliki bir acınız var bunu da bir hemcinsinizin yorgunluğunu dile getirmek, dertleşmek adına açtığı bu posta alay ederek geçiştiriyorsunuz, biraz kendi hayatınız için çaba sarfetseniz inanın daha mutlu özgüvenli bir birey olursunuz.
KirmiziOjeli eşinin Burcu nedir
kardelen11 başkalarının mutsuzluğu sizi mutlu mu ediyor gerçekten ???
KirmiziOjeli canm bende biraz abarttigini düşündüm🙂 durumun sadece psikolojik bence yoksa eşinin kaybetme korkusu ilgi azlığı vs olduğunu düşünmüyorum 😊 bebek mevzunu bilmiyorum galiba hazır değilken olmuş . Geçen biri daha böyle bı post açmıştı sanırım çok hoşuma gitmişti biri önermişti kötü şeyleri düşünerek değilde iyi şeyleri düşünerek mutlu olabileceğini söylemişti mesela bebeğin sağlıklı olduğu için sukretmek vs . Madem maddi durumunda herhangi bi sıkıntı yok bebeginle istediğin her yere çok gez arkadaşlarınla görüş evde agirla veya sen git inan bana birlikte yaptığın herşey tek yaptığın heryseden daha keyif verici biraz evde kalmak ve sürekli bebeginle ilgilenmek de seni bunaltmis yani illaki öneren olmuştur ama bende söylemek isterim tatil filan düşünemez misiniz veya sende arada eski bulunduğun sosyal yaşama katılmak için çocuğunu güvenilir birine bırakamaz misin
ZRaporu aaa yakınız senle. 🥰
KirmiziOjeli Şurada zaten bir kaç kişi kaldık eskilerden… çoğu kimdir?nedir?belli değil🤷🏻♀️Benim evet ismimi değiştirdim😊
kardelen11 hiç mi vicdanınız yok yaa iğrençsiniz. Hemcinsiniz burda dert yanıyor, fikir istiyor. Ne kadar kötü kalplisinizki bundan bile kendinize eğlence çıkartıyorsunuz! Yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insanoğlu. Umarım sende aynı duyguyu yaşamazsında burda milletin diline eğlence olmazsın.