Kızlar selam incir kürü deneyip hamile kalan varmı varsa nasıl kullandınız deneyimler önemli benim için

Merhaba. Ben incir kürü denedim. Şu an 15 aylık bı kizim var. Önce Allah’ın izniyle sonra da incir kuruyle hamile kaldigimi düşünüyorum , zaten araştırırsanız Kuranı Kerim’de bile incirin faydasınin olduğu yaziyor .

1 tane kuru inciri ikiye bölüp geceden zeytinyağına koyuyordum . Sabah ben ve eşim yiyorduk .

Yagmur677 Ben daha önce denedim fakat bir işe yaramadı, yalnız size tavsiyem incir prolaktin hormonunu yükseltiyor ve bu hormonun yüksek olması da gebeliğe engel olabiliyor. Gerekli tahlillerinizi yaptırıp ona göre denemenizi tavsiye ediyorum. Her kür ve macun her bünyeye iyi gelmiyor maalesef, bir fayda ararken farklı sorunlar yaratabiliyoruz. Hormonlarınızı bozmayacak sadece yumurtlama veya sperm kalitesini arttıracak yiyeceklerle bu süreci desteklemenizi tavsiye ediyorum. Yumurtlama döneminizden sonra günde bir tane avokado yemek bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor folik asit açısından çok zengin bir yiyecek. Eşinizle birlikte bir doktora başvurduktan sonra bünyenize göre günlük d vitamini kullanmanız da faydalı olacaktır. Dilerim hakkınızda en hayırlısı olur. 💖

Yagmur677 ama önce dr görünün tahili verin esiniz de sizde sıkıntı yoksa deneyin

leosmom çok teşekkür ederim cevabınız için bütün tahlillerimiz temiz prolaktin 28 doktorum normal dedi bende arada kaldım içsemmi diye çünkü prolaktin sınırda bana göre doktoruma göre çok normal ama basladım incir havuç suyunu kaynatıp karıştırıp içiyorum maydonoz süt buharıda denicem folik asit keçi boynuzu kullanıyoruz klomen ovitralle famera kullandım 6 ay sonuç alamadım malesef birde böyle kürleri deniyim diyorum inşallah faydasını görürüm allah razı olsun ❤️

Yagmur677
        Prolaktin sınırda olduğundan dolayı hiç incir kurusunu denemeyin derim, bende tam ilaçla düştükden sonra incir kürünü uyguladım prolaktinim yükseldi 1 aya.. tabii uygulayıpta gebe kalanlarda var

Yagmur677 kaynatmayın öyle denedim olmadı 2 kilo inciri yarim kilo zeytin yağı da kullandım 2 ye böldüm hepsini 1 gun beklettim sabah aç karnına akşam tok karınla yedim 2 ay sonra hamile kaldim yumurtam çatlamıyordu bunun sayesinde hamile kaldım ama hekim kadın vardı onun verdiği bir kaç ilaçla kaldım

Kbranur65 yakalıyorum 2 sene olucak olmayalı çok takıyorum bence stresten olmuyor inan elimde değil 1 sene daha beklicem olmassa tüp denicem