Trendyolda gördüm 160 boyundayım 43 kiloyum asla kilo alamıyorum daha önceden bu ürünü kullanıp da kilo alan var mı yorumları hep olumluydu

Amannebileyim 168 im 52 kiloyum 🤦🏻‍♀️ gece de hamur işi yerim gündüz de yemek seçmem ağzım hiç boş durmaz sürekli bişeyler atıştırırım ama yok hamile olmadığım sürece alamıyorum ya 😅 🙈 millet evlenince kilo alır ben ha bire veriyorum

Canimkizim valla gece yemek de işe yaramıyor bende canım evlenmeden önceki 1 sene boyunca gece 12-1 gibi bir tabak mantı yiyip yatıyordum hamur işi daha çabuk kilo aldırır diye ama nafile 1 sene boyunca denedim olmadı hiçbir şekilde kilo alamıyorum

Piyemses valla günde 3 öğün yemek yiyorum (canım sıkkın olmadığı sürece) çoğu zaman gece de yemek yiyorum veya kek çikolata vs şeyler yiyorum kan değerlerine baktırdım gayet iyi çıktı neden alamıyorum bilemiyorum

Amannebileyim bombax bende kullanmıştım daha önce ama aktardan almıştım ben sahteleride oluyor demişti satan kişi 2 haftada 5 kilo almıştım aşırı iştah açıyo.

prenses88 evet bende işe yaramıştı ama dedigim gibi sahteleri oluyormuş.aktardan almanızı tavsiyr ederim

Amannebileyim millet kilo almaya can atiyor..biz burda fazla kilolariyla dalga geçiliyoruz resmen anasını satıyım..

Keske fazla kilolarmzi vermek gibi bi sansimz olsaydı mutfaktan gecerken kilo alanlar? 😂😂😂

Bizde iki kilo vermek için sabah akşam tepinelim akşam yediden sonra ne yarsem olduğu gibi kalıyor bende bunlar mantı falan yiyorlarmis ben çoktan 100 kl olurdum öyle yapsam delircem bu kilolardan kurtulmak için Rabbim benden alsın size versin inşallaaaah🤣

Amannebileyim ben kullandım. İlk 3 4 gün felaket uyku , asabiyet , yorgunluk yapıyor. Sonra düzenli kullanınca geçiyor. Ama iştah açıyor srekli birşeyler yemek istiyorsun.