strawberry valla şöyle bi 50-55 olsam iyi boyum 160 kilom 43 giydiklerimi yakıştıramıyorum kendime

Meva61 2 gebelik kaybım var kayınvalidem hep zayıflığıma bağladı o zamanlar senin bünyen zayıf ondan durmuyor bebek diye insanın psikolojisi bozuluyor tabiki o dediği için kilo almak gibi bir derdim yok ben kendim istediğim için almak istiyorum giydiklerim vs yakışmıyormuş gibi hissediyorum

Ben de kilo alamıyorum bir tek spor yaptığım dönemlerde kilo artışım oluyor bıraktığımda yine alamıyorum. 9 ay boyunca yüzmüştüm ve 10 kilo almıştım.

Zirzop Kayseri gibi bir yerde yaşıyorsanız yüzme vs hayal gibi bir şey 😂 kurslar da eve baya uzak kalıyor

Amannebileyim ben düzenli kullanmadım . Boy: 170 kilom 68 spor yapıyordum . Kilo vermemek için içiyordum. Acayip iştah açıyor düzenli kullanımda kilo aldırıyor. Fakat dediğim gibi ilk zamanlar uyku agrasif sinirli oluyor insan.

Bende bekliyeyim bari😒 hic kendimi kilolu goremedim hamileligimde bile bacaklarim kollarim inceydi sadece kalcam büyümüştü 😒 doğum yaptim yeni dogum yaptiktan 2. günü 6 kilo verdim. Sonra 1 hafta olmadi 2 kilo daha verdim eski kiloma geri döndüm 😒 cok istiyorum kilo almayi ne yaptiysam olmadi gece cici bebe yedim belki kilo alırım diye oda ise yaramadi

Blondie Şimdi çevremdeki herkes bebek doğurumca alırsın diyorlar ama yok olmayınca olmuyor biraz da ırsi herhalde bizde