strawberry inanın kılo almak vermekten daha zor.. Nasıl kılolı ınsana kılolu denınce üzülüuor zayıf olanda da aynı duygular oluyor..
Bomba kilo aldırıcı
Bebitomm ne zaman almıştınız ve fiyatı ne durumdaydı acaba?
LemanHH evlenince alırsın dediler daha da zayıfladım nasıl olduysa
Gulregi inşallah valla senelerdir uğraşıyorum kullanmadığım vitamin,balık yağı kalmadı olmuyor 🤷
Yaseminyasmin kilo aldınız mı peki?
strawberry valla şöyle bi 50-55 olsam iyi boyum 160 kilom 43 giydiklerimi yakıştıramıyorum kendime
Meva61 2 gebelik kaybım var kayınvalidem hep zayıflığıma bağladı o zamanlar senin bünyen zayıf ondan durmuyor bebek diye insanın psikolojisi bozuluyor tabiki o dediği için kilo almak gibi bir derdim yok ben kendim istediğim için almak istiyorum giydiklerim vs yakışmıyormuş gibi hissediyorum
Ben de kilo alamıyorum bir tek spor yaptığım dönemlerde kilo artışım oluyor bıraktığımda yine alamıyorum. 9 ay boyunca yüzmüştüm ve 10 kilo almıştım.
Amannebileyim iki sene kadar oluyor 50 lira gibi birşeydi sanırım.tam olarak hatırlamıyorum
Amannebileyim seni cok ıyı anlıyorum 2.cocuktan sonra anca 53 kıloda kaldım bende hep 45 48 arasıydım 😐
Zirzop Kayseri gibi bir yerde yaşıyorsanız yüzme vs hayal gibi bir şey 😂 kurslar da eve baya uzak kalıyor
Bebitomm Teşekkür ederim olmazsa haftasonu gidip bakarım bi
Meva61 Olmmuyor valla
Amannebileyim ben düzenli kullanmadım . Boy: 170 kilom 68 spor yapıyordum . Kilo vermemek için içiyordum. Acayip iştah açıyor düzenli kullanımda kilo aldırıyor. Fakat dediğim gibi ilk zamanlar uyku agrasif sinirli oluyor insan.
Yaseminyasmin emzirenler kullanabiliyor mu acaba
Bende bekliyeyim bari😒 hic kendimi kilolu goremedim hamileligimde bile bacaklarim kollarim inceydi sadece kalcam büyümüştü 😒 doğum yaptim yeni dogum yaptiktan 2. günü 6 kilo verdim. Sonra 1 hafta olmadi 2 kilo daha verdim eski kiloma geri döndüm 😒 cok istiyorum kilo almayi ne yaptiysam olmadi gece cici bebe yedim belki kilo alırım diye oda ise yaramadi
Yaseminyasmin bu ay da bunu alayım bakalım 2 kutusu 99 TL’ye düşmüş kampanya varmış
Blondie Şimdi çevremdeki herkes bebek doğurumca alırsın diyorlar ama yok olmayınca olmuyor biraz da ırsi herhalde bizde