Adetime 5gun kaldı bu gün normal kaset test yaptım ve ilk idrarı damlattigim anda çıkan sonuç bu hamilelikse güzel dualarınızı alırım canlarım
Rabbim isteyen her kese nasip etsin 4ay önce kürtaj oldum o beni çok üzdü çok yoruldum stres gerginlik günlerim ağlayarak geçti bu ay ov.testi ve hayıt tohumu kapsülü kullandım düzenli zaten fol turşusu kullanıyorum öyle bir bakın varmı canlarım?adete 5gun kala çıkması normal mi?[upl-image-preview url=//i.imgur.com/ov0VUoj.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/1h4jp7p.jpeg]

Tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Patmem amin Rabbim isteyen her kese nasip etsin çok güzel duygu

Aksiz hayırlı olsun 🤗sağlıkla kucağınıza alırsınız insaallah.

Aksiz hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah birşey soracam hayıt otu kapsülünü nerden temin ettin

Aksiz tebrikler. Allah tüm hasrette olanlara nasip etsinki, kimsenin yaninda aciz kalmayak.

Nazen Ben Azerbaycan yaşıyorum burda var tüm eczanelerde ordan aldım 2ser 2ser kullandım yumutlama günlerimde ise 3tane içtim

LemanHH bacı qulaq as yoxdu uşaq?7ildi məndə 6defe düşük olub

LemanHH sözün ürəyimi yandırdı illərdi həsrətdəyem məndə qarnım dolu yanım boş qalıb bilirəm nə çəkirsən

Aksiz hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah birde kadın doğuma gidip kan testi yaptırın derim hem muayene olmuş olursunuz

Aksiz 3 ile yaxindir evliyik. Bir hamilelik keçirdim 5 aylik oldu əkizlərim düşdü. Normal doğum etdim. Suyum çox idi saxlamadı ciftim. 40 çixdi getdim hekime, heçne müalice yazmadi. Dedi ki ehtiyac yoxdu. İndi de 6 ay keçib üstünden hamile qala bilmirem. 2 aydir rusiyaya gelmişem yoldaşimla. Olmaz olsun bele yoldaş heç mənə dəstək olmur. Aciz saxliyir meni hemişe… belə baci. Övlac həsreti bir yana.. övlad acisi başqa derdtir. İki qizimi torpağa basdirdim.Bundan artiq yük ola bilmez daha…

LemanHH Menim de 7ayliq qızımı doğub zulümle basdirmisam torpağa bacı ne hissdir bilirəm bətnimdə Ölmüşdü Allah onların əvəzini versin hamımıza amin..Sora da 3_4ayliq çatırdı ölürdü.Neyse Bu axırıncı da 3ayliq öldü bətnimdə zulümle abort oldu.sora qalmadım nələr elədim hekimde dedi heç nə yoxdu hamile qalarsan 4ay soğan suyu incir kök Suyu day zəhər olsa içim hamile qalım deyə bu ay Türkiyədən ovulasyon testi aldım onu eledim yurmutlamani gördüm yaxınlıq oldu indide heç bilmirəm bu axıra qədər qalacaqmi Allaha pənah.Yeni deməyim odur ki səndə o testlərdən al vallah Bakıda olsaydın məndə var idi verərdim sənə

Aksiz caan.. Sen ne günler görmüsen ay allah ağlamağ tuttu meni vallah😥 Darixma inşalllah yaxsi olar. Sağ salamat qucagina alasan körpeni. Stres keçirme qeti. Stres mehv eliyir adami qoymur uşağ olmaga.