Abcxyz Tomris bende boncuk ağdayla bacak kol vs alamadım nedense ama tam aksine genitali de müthiş güzel alıyorum onnla 🤷♀️
Abcxyz Tomris yani yeni çıkıyor givi çok kısaysa almaya bilir. Ölçüyü de nasıl vereyim bilmiyorum ki. Biraz uzatıp öyle deneyin 😊
Byzgnl55400 Piyemses ben bimde indirimden vivet almıştım ama bidaha almadım uğraştırıcı gelmişti🙄 boyuda normal ağdayla aldıpın boyda olmalı ne kısa ne uzun
Piyemses Byzgnl55400 agiss boncuk ağda nasıl peki onu kullandın mı sir ağda var ılık ağda var ağda bandı var çeşit çok ya ben hiç bilmiyorum jilet ten bıktım lazere şuan imkan yok hangisi iyi olur acaba
Ask_hosmus Piyemses ben bacağımı ve kolumu sir ağdayla alıyorum onun makinasını almıştım koltuk altı ve bikini bölgesini ılık ağdayla alıyorum yüz belgemide boncuk ağda, ip kullanıyorum
Pcoslu1anne Tomris Yıllardır kullaniyorum hic problem yaşamadım ama bacaklarda olmuyor koltuk alti bikini bölgesi ve yüz bolgesinde etkili
Tomris Pcoslu1anne hangi marka kullanıyorsunuz kaç derece de ısınıyor mesela kıvamı falan nasıl ben ilk defa aldım bi kez eşimde denedim 😂 bazı yerleri güzel aldı ama ağda kuruyo bazen
Mervekw Markalar da etkileyebilr canım koltuk altını alırken sürmeden önce peceteyle bi sil ter gibi oluyor almıyor o zaman
Tomris Mervekw canım bacğıma denedim bide genital bölgeye yani ağda rahatlıkla kalkıyo vücuda yapışmıyo