Bi kaç gün önce bi post acmıstım eşimin telefonunda vatsap klasöründe kendi resmi var diye birisine atmıs ama kime attıgını bulmadım demiştim. Dün yine eşimin telefonuna baktım resim durmuyo silmiş ve arama kayıtlarındada bi kadın ismi gördüm 2 kez konusmuslar biri 40 dakika biri 25 dakika. Kadının vatsap resmine baktım tanımıyorum hiçte ismi geçmemişti. Eşimin yaptıgı işten dolayı bisürü arama olur bi sürü kişi kayıtlıdır kadın erkek karısık oyuzden belki iş yerinden biridir diye eşime hiç bişey söylemedim. Ama sonra gün içinde telefonuna yine baktım ve o aramalardan sadece birisi duruyo diğerini silmiş yani neden böyle bişey yaptı bilmiyorum daha öncede yine bi kızla böyle konusması vardı 2 kez uzun olan konusmayı silmişti. Eşime ozamanda bişey dememiştim. Şimdide hiç bişey demedim. Yani eşimin hiç kötü bi şeyini görmedim aramız iyidir ama bilmiyorum sizler kendınizi benim yerime koyup cevaplarsanız cok sevinirim. Yani bu durum sizce ne olabilir fikirlerinizi merak ediyorum. İçten yazarsanız sevinirim. Birde ben eşimle direk konusmak istiyorum bunları söyleyip ne bunlar okadar dakika ne konustun kim diye ama bi yandanda sormasa mı diyorum kafam karısık.