sevgiicetiin52 Esmerkiz Of çok zor çok ben uyuz olduğumdan da emin değilim doktora randevu alamadığım için görseller uyuz gibi mi senin vücudunda böylemi?
Esmerkiz sevgiicetiin52 benziyor yerleşme aşamasındasın nekadar erken onlem alırsan okadar çabuk iyileşirsin bende kaşıntıyla başladı bilmedim uyuz olduğumu kulukça dönemi oluyormuş işte bu zamanlar yani vücuda yerlesiyor
Esmerkiz [upl-image-preview url=//i.imgur.com/DztRVnd.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/qvuvnQk.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/0OM2fwP.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/A0ILiR5.jpeg] sevgiicetiin52 cildim çok kötü yara bere içinde
bitterdelisi24 sevgiicetiin52 uyuz degıl sankı bu uyuz daha belırgın olur içi dolu gibi. Bu sankı jıletle alınmış da tahriş olmuş gibi
bitterdelisi24 sevgiicetiin52 en son attıklarınızda benzıuor bendede oyle olmustu ay bilemedım doktora gıdın ınsallah uyuz değildir
sevgiicetiin52 Esmerkiz Allah bir an önce bu hastalıkla savaşan herkese şifa versin bizede inşallah 😔😔
Spinoza Uyuz olmuşsunuz . Nerde görsem tanırım uyuz lezyonları bunlar. Biz tedavi sürecindeyiz biz de kaptık maalesef
Esmerkiz sevgiicetiin52 amin inşallah bi 4 ay daha savaşacagız gibime geliyor huzurum pisikolojim bozuldu iyice sosyal cevre yok kimseye gidemiyorum kimseyi eve kabul etmiyorum . Anlamadığım neden bi ilacı kıremi yok . İlaçlar koremler fayda etmiyor yeterli
Spinoza sevgiicetiin52 benim bebeğim de yakalandı. Zaten ondan bana geçti. Kucağına alan bir arkadaşımızdan geldi.. iyileşiyor gibiyiz bakalım
sevgiicetiin52 Spinoza İnşallah hemen atlatırsınız Doktor tedavisinde misiniz Hangi ilaçları kullanıyosunz??
Spinoza sevgiicetiin52 doktor kwellada verdi. Bir işe yaramayacağını bildiğim için laviaderm aldım talimatları aynen yerine getiriyoruz evi ilaçlattık yatak koltuk yıkandı evden çıktık..
Spinoza sevgiicetiin52 teşekkür ederim . Eğer temin edebilirseniz ıvermectin temin edin. Ama mutlaka doktora sorun ben emzirmiyor olsaydım ve kızım 2 yaşından küçük olmasaydı kullanacaktık..