sevgiicetiin52
Dün happymomda biri sormuştu ona yazdıklarımı kopyalıyorum🙏🏻
Bedeninizden geçirmediğiniz sürece eşya yıkamanın hiçbir faydası yok. Dermatolojiden randevu alın hemen çökeltilmiş kükürt ve vazelin içeren bi karışım yazıyorlar onu eczaneye hazırlatıyorsunuz. O krem bitene kadar tırnak dipleri dahil olmak üzere tüm vücuda 3 gün uyguluyorsunuz. Ellerinizi yıkarsanız kuruladıktan sonra gidip tekrar sürüyorsunuz o kremi her yerine uygulanacak şekilde. Bu kadar hassas bir durum yani anlayın. 3 gün aynı kıyafetlerle sürekli kremlendikten sonra 4.gün duş alıyorsunuz. Sonra 3 gün krem 4.gün banyo şeklinde krem bitene kadar uygulayın tedaviyi. Kremi sadece uyuz olan çocuğunuz değil evde sizinle beraber yaşayan herkesin kullanması lazım. Çünkü bu böcek vücuda yerleştikten tam 3 hafta sonra kuluçkası bitiyor yumurtaları çatlayıp kaşıntı başlıyor. Kimse aynı havluyu aynı kıyafeti vs kullanmasın. Ayrı koltuk ve ayrı yatak kullanın. Oturduğunuz yerlere birer tane çarşaf örtün. 4.gün duşa girmek için çıkardığınız kıyafetleri bi çöp torbasına koyup ağzını bağlayın 1 hafta beklesin sonra 90 derecede yıkayıp ütüleyip öyle yerleştirin dolabınıza.
Çocuğunuz okula gidiyorsa da asla göndermeyin çünkü gerçekten bulaşıcı insanların vebaline girmeyin rapor alın doktorunuzdan. Eşinizde iş ortamında temasta bulunmasın eldiven kullansın. Ev ziyaretlerini durdurun kimseyi kabul etmeyin kimseye gitmeyin bir süre.
Kaşıntılar ilaca rağmen 3-4 hafta kadar daha devam edecek. Ben sizin yerinizde olsam 1 gün bile olsa birde Wilkinson Pomad kullanırdım. Aşırı derecede kötü kokan kokusu çok zor çıkan bir krem çamur gibi aynı simsiyah amma velakin etkisi çok büyük. Biz karışımı bitene kadar kullandıktan sonra 1 günde sadece wilkinson pomad sürerek bekledik, onun çok etkisi oldu tavsiye ederim.
kesinlikle işler sarpa sarmadan önleminizi alın almazsanız ilerleyip vücuttan çıkmamak için direnen çok lanet bir şey, ben 6 ay çektim hayatımın en kötü günleriydi günlerce ağladım. Birde benimki kabuklu uyuzdu vücudum olduğu gibi yara içindeydi günlerde kanadılar. Bebeğim daha 6 aylıktı her yerini sardı pişik oldu hangimize ağlayacağımı şaşırıyordum.