kitaplarından okuyan yada alan varmı merak ettim
alıcaktım vaz geçtim sonra😂😂
esra ezmecı
yokmu hiç alanya
fikir verseniz😂😂
Orancc bana saçma geliyor :) ama merak ettiysen kitapları almana gerek yok. İnternetten bak ve yap
Cicekliperde ya çokta inanmıyorum ama herkesin dilinde merak ettim hangi siteden bakıcam yazdım ama çıkmadı
Orancc aldım ben bitane
Tamamen uydurma kanmayın öyle şeylere
Orancc Ben aldım son kitabını sa aldım faydalı ben kendim için okudum kişisel gelişim gibi bir şey
Busrazeyrek biraz daha araştırayım ozaman
Adsizbayan araştırdımda sizin gibi düşünen çok insanda gördüm ama yinede merak ediyorum 😂
Orancc saçma bence, tuzla bana bağlanacağına hiç bağlanmasın daha iyi o ne öyle büyü gibi geliyor bana ama tam bilmiyorum nasıl bişey olduğunu burda gördüğüm okuduğum kadarıyla yorum yapıyorum. İnançlı biriyseniz bol bol dua edin mesela daha iyi
Orancc İnstagram hesabı var. Orda paylaşıyor . Youtubede de olduğunu söylemişlerdi.
Orancc su sıralar popüler olduğu için merak ediyorsundur ama uydurma sallamasyon geliyo bana kendilerini inandiriyolar bı nevi
Tüm kitaplarını aldım okudum bence kişisel gelişim için cok iyi kitaplar ve ikili ilişkiler içinde cok güzel tavsiye ederim
Orancc ben tüm kitaplarini aldim son kitapta dahil olmak uzere bence kesinlikle okumalisiniz her yasa hitap ediyor kitaplar son ikisi sadece ikili iliskilerle alakali bir kitap tuzlu suya inanmayanlar var ama kesinlikle ise yariyor deneyip faydasini gorenlerden biri olarak yaziyorum size
Orancc yani pek etmem erkekler sıcak kadınlar soğuk severi aldım kitabın içinde sürekli aynı şeyleri tekrarlamış durmuş işte habire şöyle yapın böle yapın geç mesaj atın işim var diyin vs gibi
Birprensanasi biraz daha araştırayım teşekkür ederim 😇