Allahım hiç bişey olmamıs gibi buraya girip yazdıgına inanamıyorum içimi döküp sakin kalmaya calısıyorum. Önceki gün post acmıstım eşim biriyle konusmus resim atmıs gördüm ama silmiş sonra demiştim. Bugun evde eşim uyuyo uyuyoken telefonunu aldım ve bi yerden tüm konustugu numaralar meajlastıgı numaralara ulastım ve önceki postunu okuyanlar bilir konusmus dedigim kişiyle gercekten de 2 kez konusmus yüksek ihtimalle işle ilgili baska hiç konusma vs yok. . Ama ben ne gördümm baska bi numara uzun dakika lı aramalar mesjalsmalar hemen kendime ekran görüntüsü aldım eşimin telefonunda kayıtlı ı diye baktım ve kayıtlı degil hemen kaydetip vatsap resmine baktım bi kız hemen onunda resmini çektim resmi çıktığına göre eşim onda kayıtlı kendımde kaydetip baktım resmi gözükmüyo. Şimdi ben gidip uyuyan eşimi boğayım mı napimm çıldırıcam m oğlum daha 1bucuk yasında o varken kavga cıkarmak istemiyorum biliyorum kendımı tutamam ben bagrıs cagrış.cocugumu korkutmak istemiyorum. Cumartesi annem gelicek eşimi dısarı cıkarıp herseyi suratına carpmak istiyorum. Baska napabilirim. Sizce elimde meajlasma falan yok sadece konustuklarına dair ekran görüntüsü var. Kendımı salak gibi hissediyorum zaten lütfen git uyandır yada ara kadını demeyin