Arkadaşlar Yaptıran varmı nekadar sure kalıyor etkisi gidince dudakta bozukluk olmuyor mu acaba bilgi verirseniz sevinirim ❤️

Honey güzel dogal abartısız yapanlar güzel olabiliyor ama asırı dikkat edilmesi yapılıcak yerin ozenle secilmesi gerekiyor ya .cünkü cok yapay ördek gibi duran var yada sekil mekil yok sadece dolgun olsun yeter sanki yastık koymuslar gibi oluyor. cok kötü ya sırf bu yüzden dudaksız da olsaydım asla yaptırmam.hemen belli olan bisey

Yapdirdim cok da memnunum😍4ay once dudaklarim goruntusu guzel ama ben daha dolgun sevdiyim icin yapdirdim cok da guzel oldu 4 ay gecdi ama hala erimedi ilk yapdirdigim gibi deyil ama guzel 2-3ay sonra yine yapdira bilirdim ama daha vakit bulamadim ben Bakude yapdirdim instagramda dr.emiliya adi yolu dusen yapdirmak isteyen yapdirsin mukemmel yapiyor😍

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/msJI4wH.png]
      Baka bilirsiniz kizlar boyle

Rouge evt öyle bende sevmem dudaklarım ince biraz dolgun olsun istiyorum eşimi zor ikna ettim ama düşünüyorum sonra hep yaptırmak zorunda kalirimmi diye

Lunam çok güzel olmuş 👍 evt yurtdışında daha sağlam yapiyolar işi biliyor onlar bende rus tekniğiyle yaptıracağım memleketime gitme şansım yok şimdi normal de kaşlarım filan memleketimde yaptırıyorum bebeğim var iki çocukla zor gitmem

Yaptiran yokmu yazınız kızlar

Birkez yaptirirsam sonra hep yaptırmak zorunda kalırım mı acaba

Honey tesekkurler canim evet benim yapdirdigim dr da rus teknigi ile yapiyor

Honey hayir zorunda deilsin canim ben istersem yapdircam
            Ha bide fiyatlar ucuz deyil

Lunam sen fotoğraf atınca benimki dudak mi diye düşündüm 😂😂

Lunam evt iğnesiz yapılıyor güzel oluyor 😍

papatya_ 😂😂😂😂benim dudak ince deildi cok az yapdirdim zaten

Honey bende iyneyle yapildi(aciyor ha bilesin)

Lunam 😅acisidan korkuyorum canım çok tatlı uyuşturmuyormu ya

Honey uyusturuluyor canim ama yinede iyne batinca aciyor bide dr eliyle dolguyu yapdikca duzeltiyor sikiyor aciyor o zaman

Lunam anladım teşekkür ederim bilgiler için 🌹