Kizlar ben 5 ay önce 7haftalik hamileyken bebegimin kalp atisininduydum ultrasonda bebegimi gördüm ardindan doktor 4 hafta sonrasina termin verdi kontrol icin ve ben termine gittigimde bebegin olmadigini gördük yoktu yani yok olmustu sanki kese vardi ama icinde bebek yoktu ve benim bu 4 hafta icinde herhangi bir kanamam asla olmamisti doktorda sasirdi ama hic birsey test fln yapmadi öyle kürtaj oldum simdi yine hamileyim ve korkuyorum

Dua et insaAllah irsey olmaz cok fazla kendini yormamaya calis

Htcgl ediyorum insAllah haftaya kontrolüm var korkuyorum 😑hic böyle birsey basina gelen yada duyan yokmu bebek birden bire yok olurmu knamamsiz cikar gidermi icinden

NoName ilk defa duydum baska domtorlara da gttnz mi

Htcgl hayir doktor beni büyük bi hastaneye sevk etti ordada baktilar bebek yok kese bos dediler hapla keseyi düsürdüm ama hic bir test fln yapmadilar. Bebek düsmüs dediler ama düşse icimden ciksa bi kanma abirsey olmazmi yani anlamadim

Bence bu çok anormal bişey ben ilk defa duyuyorum🤔 bebeğimin kalp atışını duydum diyosun?!. 4 afta sonra bebek keseden nasıl yok olabilir kanama hiç bişey olmadan annamadım. Bende düşük yapmıştım ama çok kanamam olmuştu. Allah-ın mucizeleri bak yine hamilesin dua et inşallah bebeğini kucağına sağlıklı alırsın🤗

Sedomerii evet herkes cok sasiriyor ama doktorum olabilir demisti
          Amiin insAllah