UykusuzPanda42 Evltlrm ben hareketlerimle belli ederim yanına gider uzanır öperim yada poposuna şaplak falan atarım🤣 anlar hemen
LemanHH Evltlrm seksi bir elbisem var onu giyerim hemen atlar üzerime. Yani kaç zamandir sihirli elbise sanki, giyince onu ne kadar sinirli de olsa eşim onu üzerimde görünce, tüm büyü bozuluyor.. hemencecik atliyor üzerime
Hemsireanneg Evltlrm yakasına yapisiyorum istediğimi alana kadar bırakmıyorum 😂 kucağına otururum, elleriyle kendimi ellettiririm ya da dekoltemi gözüne gözüne sokarım 😂 yorgunken yapıyorum bunları normal zamanda gerek kalmıyor
xxDeNiZxx Genelde direk söylüyorum bazende sevdiği ayrı bi parfümüm var onu gider sıkarım anlar hemen 😁😁
xxDeNiZxx Evltlrm bennnn 😅😅😅 adam direk seni istiyorum de daha cok hosuma gidiyo diyo ilk utanırdım sonra saldım amannn utanma kalmadı😅
UykusuzPanda42 Ask_hosmus hahaha yok benimki direk sapik der güler hemen anlar🤣 ben her zaman yapmam onu belli etmek için yaparım direk söyleyemem çünkü hiçbir zaman
Sessizgbibiri Evltlrm hiç direk demedim diemem ama yataga yattımmı sürtünürüm yaslanırım yada boynuna doğru öpüyosam anlar hareketlenir hemen oda😅
Songl Merhabalar canm valla ben işten gelmesine yakın duşumu alırım Dar elbiselerimi giyerim bol bol gece kokusu sürerim kapıyı açınca kapıyı kapattıgım gibi dudağına yapışırım 😍🙈