Esmerkiz Neden bu kadar tuhafınıza gittiki arkadaşlar avrupada erkenlere epilesyon yapılıyor yaptırıyorlar yani normalleşti buralarda.
Marbled Esmerkiz Epilasyon, lazer burada da yapılıyor ama bahsettiği hiç normal değil bence. Açıkçası kadının erkeğe ağda yaptığını da ilk kez duydum.
Akrep Esmerkiz canım ağda veya lazer yaptırması değil mesele. Tabikide temiz bakımlı olmalı fakat yaptırdığı kişinin kadın olması absürt. Hani birde sürekli değişiyor her gittiğinde farklı kadın yapıyor falan
Mirinda LemanHH vardır muhakkak ama buna müsaade etmek genişlik. Bir de kıskanıyorum demişsiniz anlamadım ben
Akrep Olivetti aklıma tuhaf şeyler geliyor ahhahahahs misal alt tarafı alacağı zaman aleti tutup alıyor kaldırıyor falan ahhahahahshs töbe estağfirullah allahım affet😂😂
Hdgvbh LemanHH Ya sen birde buna guluyormusun canim ağda yapanin senin kocanin aletini kaldirdigini söylüyor . E eşinde sağlıklı bir erkekse erkekte olur illaki sonrası çat çat çat yani . Sen zenk mi aliyorsun kocanın üçüncü kişilere kendini acmasindn