Merhaba.2 yillik evliyiz. Kocam çok bakimli bi erkek. Bakim salonlarina gider hep, ayak tirnaklarini yaptirir, ağda yaptirir özel bölgeye düzenli olarak. Ama ben onu kiskaniyorum. Kuaförlerde kadinlar ona ağda yapiyo. Başka kadinin eşime dokunmasi düşüncesi de beni rahatsiz ediyor. “ Hep senin için bakimli oluyorum” diyor kocam her zaman. Ama elimde diyil kiskaniyorum. Acaba paranoyami yapiyorum? Yoksa benim gibo düşünenlerde mi var? Akil verin nolur?☹☹

LemanHH dalga geçiyorsunuz heralde😂 ilk kez duyuyorum bir kadının erkeğe ağda yaptığını ya. Kıskandığınıza emin misiniz? Asla müsade edilmemesi gereken bir şey bana göre bu nasıl kıskançlık? Bir erkeğin size ağda yaptığını düşünün eşiniz müsaade edecek miydi?

LemanHH öyle seymi olur ya tamam bakımlı olması güzel bisey ama çok istiyorsa evde sen yap yani ne demek başkasının yapması ama nasıl oluyor anlamadım bayan kuaförleri de erkek çalıştirsa bile ağda kısmında bayan çalışan olur mutlaka öyle bişey olmuyomuymus nasıl yerler buralar şaşırdım yani

LemanHH dikkat ette mutlu sonlu ağda olmasın 😂 ilk kez duyuyorum valla, şimdiye kadar müsade ettiyseniz kıskanmıyorsunuz kusura bakmayın. Ben kendim bile kadında olsa lazer harici ağdaya açamadım kendimi sürekli kuaför çırağı değişir falan filan. Eşinizinkini gören birsürü kişi olmuştur 🙈

Poinella neden benim forma girdiyim güne denk geldi ya 🤦🏻‍♀️ gözlerim kusuyor resmen 🤦🏻‍♀️