Kuzulkurt Emommom kız eski bu post ilk yükseldiği zaman açılmıştı o şokla açılmış ama şimdi alıştık 😂😂
Kuzulkurt Lavinia_ dün domatesin kilosunun 25 TL olduğunu aha bu gözlerle gördüm 👀 artık hiç bir şeye şaşırmıyorum 🥲😂
Lavinia_ Kuzulkurt nereye gidiyor sonumuz belirsiz Valla 🤦🏻♀️ yeni çoçuğu olanlara çok üzülüyorim herşey o kadar pahalilaştı ki özelikle çoçuk ürünleri mecbur alınacak diye zam etiler de etiler
TombulHatun Kuzulkurt 😂 kız vallahi şok oldum pazarda ya yerli muz 15-20 arası yaz meyvelerini kaça yiyeceğiz merakla bekliyorm
Kuzulkurt Nietzsche ya ben İnstagramda falan görüp inanmıyordum bizim uyduruk market bile 25 yapmış her şeye inanırım 😂
2bebelianakurt Nietzsche aaa bende bugun avakado alacaktım ne kadar pahalı bu markete diyip geri vazgeçtim demek normal fiyatıymıs bende hala 10 lira sanıyorum gerci en son 14 e aldım ama gerekli kazık yesem de olur demiştim 😂😂😂😂
Nietzsche Kuzulkurt Bende görünce inandım, insanlar 100 liraya 3 kilo domates alıyor ,geldiğimiz hale bak. Durum baya vahim
Kuzulkurt Lavinia_ benimki de 1.5 sene oldu tas gibidir ama agrım olunca bir korktum hastaneye gideceğim dün regl oldum gitmedim Ramazan bitsinde artık giderim 😂
Kuzulkurt Nietzsche öyle valla. Geçen Persembe gününden beri hiç bir yerde şeker bulamıyorum. Bu gün yine bir markete gittim şeker alayım diye yok diyorlar, kesin zam gelecek diye satmıyorlar şimdi. Koskoca zincir marketlerde 1 hafta nasıl şeker olmaz 🤦♀️