Yasak_elma TombulHatun Bence şuan neyi alırsak yatırım yerine geciryor.Herseye günlük zam geldiği için.Bilhassa bebek bezine,pede,tuvalet kağıdına vs vs.;bunlar tam yatırımlık.Nerdeyse tapuyla satacaklar😀
Yasak_elma TombulHatun ay igrenc ya bian gözümün önünde canlandıramadım🤢ozaman eskiden olduğu gibi bi bez ayarlayalım ona silinip silinip yıkayalım🤢babannemin zamanında öyleymiş valla.Rahemtlenin taharet bezi vardı ben bunlarla silinbiliyorum tuvalet kağıtlarıyla yapamıyorum alısmamısım diyordu😂Artık iyice eskiye döncez😪
2bebelianakurt Nietzsche aaa bende bugun avakado alacaktım ne kadar pahalı bu markete diyip geri vazgeçtim demek normal fiyatıymıs bende hala 10 lira sanıyorum gerci en son 14 e aldım ama gerekli kazık yesem de olur demiştim 😂😂😂😂
2bebelianakurt Nietzsche genelde ordan alıyorum zaten orda bile pahalanmış gecen mecbur online aldım 14 15 arasuydı benim kücük oglan cok yiyo
Akrep Nietzsche bizim buralarda hiç yok bim a101 lerde. Dün bir avokado aldım nasıl güzeldi anlatamam bugün tekrar aldım 15₺ ydi belki düşer ama 😂