Bugun hastaneden aradılar emzirmemi istediler ve taburcu olcak dediler. Gittik bebegimi emzirdim ve oğlumu çıkardık hastaneden şuan yanımda 🥰 ama sütüm az geliyor 😒 doymuyor galiba mama veriyorum arada 😒 kızım suanlik kıskançlık yapmadi sevdi öptü acaba yaparmı zamanla kıskançlık yapmaz kardesini insallah sever😒🥰😘
Oğlum geldi😊😘🥰
Blondie gözünüz Aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin ❤️ Abla kardes onlar artık kıskanmaz merak etme 🥰
Gözün aydın 🥰bol bol su ve hoşaf tüket
Cok tebrik ederim😘😘😘 Sütünü hic umursamadan bol bol emzir emzirdikce sütün artacak. Ne kadar emerse o kadar sut uretecek vucudun. Minik ablasına bol bol ilgi şefkat gösterin. Bir de bebekten gelen bir hediye alın ona. İnsallah hep boyle gider. Allah sağlık sıhhat versin ikisine de🌺
bitterdelisi24 insallah canım çok teşekkür ederim 🥰
Deleted10 insallah canım çok sağol suanlik bı kıskançlık yapmadi hatta bebek kimin diye soruyoruz annenin diyor emzireyimmi bebegi diyorum evet diyor sadece kucağına slmak istiyor bide bazi seyleri paylaşmıyor ana kucagi yatsk almisim onda yatmasini istemiyor benim diyor ama bebegide seviyor öpüyor cici bebek diyor 😊
Blondie Gözünüz aydın canım rabbim bir daha ayrılık göstermesin 🙏🥰 neden kuvezdeydi erken mi doğdu ?
strawberry Amin canim insalah 🥰 evet canim 33 haftalıkti doğdu
Bu saat oldu uyuyamadim kızlar oğlum uyuyor ama cok korkuyorum ya tıkanırda bisey olur duymazsam diye uyumaya korkuyorum 😒
Blondie gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sakın öyle düşünme o annesinin yanında mutlu bir bebek mışıl mışıl evinde uyuyor sende dinlen yıpratma kendini çocuklarına dinç anne lazım 🙂 süt konusuna gelince asla sütüm yok deme bende öyle derdim 8 aylık oldu hala emiyo ki senin ilk bebeğin de değil benden tecrübelisindir. Anı yaşa ❤️
Blondie Hayırlı olsun canım 💕kıskanmaz merak etme sadece fazla bebeğe odaklanırsanız yapabilir ama 7 yaşında o kadar çok olmaz diye düşünüyorum Sağlıkla büyüt bebişini 💕
Gözün aydın bende çok sevindim dedikleri gibi olmuş pazartesiye bile kalmamış 💜 minik kıskançlıklar olur illaki elinden geldiğince eşitlik olduğunu hissettirmen gerekiyor cnm Allah kolaylık versin 🌸
Blondie Gözün aydın canım 💜 çok sevindim Rabbim bir daha göstermesin ayrılığı 🙏 inşallah ablası da kıskanmaz 🙈🥰
Blondie gözünüz aydın siz bol bol ten teması yapın yanınızda olduğu için sütünü artıcaktır kızınızada kontrollü bir şekilde kucağına alıp sevmesini sağlayın