Aslında böyle giyindikleri zaman sinir olmuyor değilim eşimle çıktığımda ben bakıyorum öyle kişilere eşim nasıl bqkmqssın ama herkes istediğini giyebilir sonuçta diğer dünyada onlarla yanmicqm ama rahatsız oluyorum oyle kişiler yanımdan geçince
Açık-kapalı bayanlar
Nick işte o kişinin kendisine kalmıs .dogru olan yerine gore giyinmektir ama onun doğrusu canının istediği belki. karısamayız yada yaptıramayız. hepimizin düşüncesini aynı yapamayız .ama ne yapabiliriz ,hemcinslerimiz açarsa bakarlar demicez. o actı sen niye bakıyosun dicez .sorunu açanda degil bakanda bulucaz ki ,actı tecavüz ettim yada açmış nasıl bakmıyım olmasın .ama bu lafı cok kullanan kişi var nedeni de bu lafları kabul eden esleri. kadın acmıs dicek eşi kabul edicek kavga ortadan kalkıcak .koca bakmaya devam edicek .bu yüzden işte. 30 tane adam soyunsun bir tanesine bakmam .kocam da öyle olmak zorunda. bakarsa sorunu acılan kadında aramam kocamda ararım .cünkü benim muhattabım kocam .benim eşim o kadın degil
Arkadasin dedigi gibi tam sapla samani yine karistirdilar ben kacar🤣🤣🤣kocasiyla kavga eden burda aliyo soluğu milletin yorumundan aliyo hıncını🤣🤣
Peridehatunu Adım ileri gitmektenn konuyu ülke değişikliğine getirecek kadar anlama sorunu olan biriyle🤦♀️ konuyu burda kapatıyorum hadi etiketkeme artık.
- Düzenlendi
Öncelikle herkes birbirine saygı duymak zorunda kimse kimseyi ilgilendirmez özellikle hemcinslerimizin birbiri hakkında bu tür söylemlerde bulunması beni çok geriyo açıkcası eminim çoğu bayan kendi rahatsız olduğu için değil eşinin bakmasından çekindiği için bu söylemler ama unutmayın ki ilk tesettür ayeti erkeklere indi gözlerinizi haramdan sakının diye öncelikle erkek çoçuklarımazı ve eşlerimize bunu aşılarsak herkes daha rahat edecektir
Buzlulimonatam kesinlikle yanlışsin herkes istediği şekilde giyinebilir ister kapalı giyer ister açık ister çıplak gezer bu kimseyi ilgilendirmez insanları inceleyip bakmazsaniz bu tarz şeylerde dikkatinizi çekmez rahatsız olmazsınız ben etrafımda kim ne giymiş hiç bakmam hatta çoğu arkadaşım şuna bak nasıl giymiş aaa şu kızın pantolonunu gördün mü çok güzel falan der mesela gözümün önünde durani bile görmem çünkü bakıp inceleme gereksinimi duymuyorum
Rouge işte o öyle değil. Konu sadece kadının erkeğin bakıp bakmamasıda değil. Erkekler kapalı kadınlarada bakıyor. E o zaman ona niye bakıyor? Çünkü nefsi var ve bakıyor. Yanlışmı tabiki yanlış. Ama bu ne kadar yanlışsa bir kadın yada erkeğin ölçüsüz ve yerine göre giyinememeside o kdar yanlış. Canı nasıl isterse giyer diyemiyorum ben. Laiklik diyoruz kılık kıyafet kuralları diyoruz. Canımız nasıl istrse giyinebiliriz diyorsak niye geldiki bu kılık kıyafet kanunu… Tabiki kimse kimseye karışamaz ama belli başlı örf adetlerimiz var. Ve git gide yozlaşıyor. Değişiyor herşey. Yozlaşmadan sebep herşey bu kadr normalleştirildiği için belkide bu kadr arttı bütün kötülükler. Herkes canımın istediğini yaparım saygı duyun derse olmuyor işte… Belli sınırlar olmalı heeeep.
Ya lütfen şu zıhnıyetten bi çıkalım isterse cıplak gezer.. bu ne demek ya. Kişi görünüşüyle ağırlanır karakteriyle uğurlanır . İş görüşmesine gıttımızde ozenlı gıyınıriz degılmi takım elbise yada gomlek yada guzel bi elbise.. neden ? Cunku yerine göre giyinmemiz lazım karşımızda bizi ciddiye alsın. bunda herkes hemfıkır bence .. arkadaşlarında bence demek ıstedı yerine göre giyinmek. Plaj kıyafeti plajda seksi kıyafetler kusura bakmayın ama yatak odasında giyilir . İç çamasırla dışarda gezmek nedir ya :)) laiklik dedıgımız sey bu değil 🤷🏼♀️
ArZu1554 çok haklosın kadın önce kendine güvenecek sonra eşine eşimle 15 senelik evliyiz önce kendime sonra eşime güvenim sonsuz birlikte aklınıza gelebilecek her prtama girip çıkarız hiç bi gün rahatsız olmadım kendisinden üstelik ben açık bi bayan değilim yanlış anlaşılmasın çarşaf giyiyorum
- Düzenlendi
Smksc töcövözü sovonoyosonoz🤣🤣🤣🤣🤣🤣hemde hhhemmmmen👏👏👏👏
Btlzyp ahagaga😂😂😂
- Düzenlendi
Rouge eee bu ne suratsizlik senin gibi bende iste düşüncemi söylüyorum.ne var. Bana göre yanlış herseyi abarttiklari gibi onuda abartiyolar yani. Yalanmi dogru.
Btlzyp Buranın sana ihtiyacı var gel kardeş gel,onlara gözde değil zihniyette olduğunu söylesen de boş çünkü giyinmeseydi diyecekler…😂
Peridehatunu yukarda yazdım defalarca benzer seyleri size savunamicam. senin düşünce yapın bastan beri bana uymuyor zaten o yüzden bosa tekrar tekrar yazmadım .benim dedigim kıyafeti de gecti, düsünce yapısı. her seferinde kadınlara söylenerek kocalarınızın bakmasını engelleyemezsiniz .kocalarınıza ,kadın soyunsa da buna hakları olmadığını savunursanız belki hersey daha farklı olurdu ..
bitterdelisi24 sonra laf edince de biz cahil olmuş oluyoruz şimdi ağzımızı açıp tek kelime etmeye korkar olduk İnan ki