Xlovemax12 _oglumunannesi1 bende hep Bi sürprizle söylemek istemişimdir ama hamilelik testini 2 sinde de eşim aldıgı için sabahı beklemeden hadi yap hadi yap diye tutturmuştu
Glr09 Ayysssn eşim biliyordu hamileyim gitti habersiz test almış 😀😀 sevincini belli etmedi 😒😒ama şimdi biraz büyüdü diye belli ediyor
Sendem Ben tüp bebek ile gebeyim her anında yanımda olduğu için Dr telefon ile aradı yanımdaydı eşimde bende aynı anda duyduk 🤲🤲şuan 9.haftadayiz
Ayysssn MarieLaforet Hıh bebde diyodum linççi tayfa ne zaman gelecek girmeyin posta beğenmiyosanız allah allah
MarieLaforet Ayysssn buradan seni linç ettiğimi mi anladın? İstediğim posta girerim istediğimi de yazarım hamişşşşş
Adrienne LemanHH senin eşinin kadınlara ağda yaptırması dizi senaryosu değilde bumu dizi alemi gibi geldi 🤣
_oglumunannesi1 LemanHH 1. si biz yeni evliyiz si eşim romantik biri benim ve hep böyleydi İse eşim çocuk sahibi olmayı çok istiyordu çok şükür ki rabbim de nasip etti Sizin eşiniz gibi kadınlara ağda yaptırması normalde eşimin bu kadar romantik olması mı dizi alemi anlayamadım?
Adrienne @Nietzsche @Lavinia_ şu şahısın bütün yorumları insanları tahrik edici ve hakaret ediyor ilgilenirmisiniz dalga geçiyor herkesle LemanHH
Lavinia_ LemanHH ben kaç kere size yazdım formda hakaret etmek yasaktır eğer böyle devam ederseniz süresiz askıya almak durumun da kalıcaz bilginize