• Muhabbet
  • Ev işlerine nasıl yetisiyorsunuz kızlar

Ozge49595 2 katlı bir evimiz var hatta 3 en alttan kayınbabam oturuyor biz 2 3 ü kullanıyoruz orta katta oturma odam yatak odaları banyo var üst katta kocaaaaman bir teras mutfak bir de oda şuan kış sezonu terasımız kapalı çok şükür ama İnan yetişmiyor 2 çocuk eşim 8.30 da gider büyük kızım 10 da kreşe sabah kızımı götür gel eşim gelir öğle arasına kahvaltı Faslı saat 2 de kızı alıp geliyoruz bide bu arada 4 aylık bebek yemeği çamaşırı bulaşığı hiç bitmez yukarda yemek yaparım aşağı da çamaşır yıkanır in çık hiç bitmez nasıl yetişebilirim ? Bide merdiven araları var tabiki süpürülmek temizlenmek ister bildiğiniz zulüm Çin işkencesi düzensiz düzensiz evimiz güzel sma içindeki eşyalar eski bana ait değil bir çoğu çok çok karışık inan yapasım gelmiyor çoğu zaman

Ozge49595 benimde 4 aylık oğlum var ev işi yapamıyorum malesef çoğu zaman yemek bile yapamıyorum eşim yumurta kırıp yiyo kendisi yapacak bişey yok bebeğim uyudugun da bende pil bitmiş oluyo zaten.

Ozge49595 eger bebeğin durmuyorsa kanguru alabilirsin veya bebeğini pusetine koyup topladığın odaya götürebilirsin seni izler hem gözünün önünde olur aklın kalmaz temizlik yaparken ben öyle yapıyordum