2212 Evltlrm Mesela sabah uyandığında aç karnına içtin Kaç saat sonra kahvaltı yaptın 1 saat sonra mı
UykusuzPanda42 2212 bende pco var soğan kurunu yaptıktan sonra doktora gittiğimde kızım o kadar küçük bişey ki bu ben buna pco bile demem demişti ama onun öncesinde kiler direk sendromu koymuşlardı yani soğan kurunun faydası olduğunu düşünüyorum
2020Dnz 2212 soğanın kendisi değil de kırmızı kabuklarını kaynatıp içmeniz işe yarıyor diye biliyorum ben.
Meva61 Piyemses hazır su kullan mutlaka 1 ortaboy soganı 4 e böl 1 su bardagı suyla kaynat ılınınca iç sabah akşam 15 gün boyunca her defasında taze olarak yapmalısın🌺
Piyemses Meva61 ya enfeksiyon var bende büyük ihtimalle travazol kullanıyorum ama soğanın kokusu filan 🤦🏻♀️ kaynadıktan sonra tadı nasıl
Meva61 Piyemses yani okadarda kötü değil ılınsın bı dıkıste için şifa bulmak için biraz katlanabılırsın bence 😊 enfeksiyona da birebir
Piyemses Meva61 anladım çok teşekkür ederim 💚 emzirmeye sıkıntısı olur mu ya sütün tadını değiştiriyor diye biliyorum bebeğim daha 2 aylık