3 buçuk aydır evliyim ve hala G noktamı bulamadık. İlişkide hiç zevk alamıyorum. Ve bunun için vajinam hep kuru canım yanıyor. Ne yapmalıyım lütfen fikir verin🥺 bekarken çok istekliydim şimdi olsada olur olmasada olur. Zevk alamadığım için yani

Rose_ önce siz kendinizi keşfedin sinra ilişki sırasında eşinizi yönlendirin zamanla olur zaten. Kendinizi kesfetmenizden mastürbasyon elinizle nerden nasil zevk alıyorsunuz once onu bulun gerisi geliyor zaten

Bal_kizin_annesi tırnaklarım uzun yaptırılma yani her ay böyle yani. O yüzden parmakla mastürbasyon yapamam bide parmak sokamıyorum ki zaten bo tuhaf oluyorum. Olurmu ki, zamanla kendi kendine düzelir? Yani birden bire zevk almaya başlarım? Yoksa hep böylemi devam eder bir şey yapmazsam?🥺

Rose_ farklı pozisyonlar deneyin ve kendini akışa bırak ben zevk almıyorum diye düşünürsen alamazsın ki 😊

• [silindi]

Bende esimle birlikte. Olurken g noktasını bulamamıştım ancak kendi parmağım ile kesfettimonce iliskidedeyon verebilirsiniz kesfettikten sonra

Nimess daha misyoner ve benim üstte olmamdan başka birşey deniyemiyoruz ki acıyor diğer pozisyonlar🤦🏻‍♀️

[silindi] çok mu derinde oluyor ki? Ben parmağımı oraya sokamıyorum ki. hatta eşimin bile parmağına izin vermiyorum😃bilmiyorum bi tuhaf oluyorum parmak girince

Rose_ zamanla alışırsın , kendini kasma elbet seninde zevk aldığım bi pozisyon bulursunuz

• [silindi]

Rose_ değil aslinda parmagini sok yukariya doğru baski yap klitorise doğru bir kac kez yaptiktan sonra çiş hissi gelecek sonrada zevkin doruklarina çıkacaksın 😚

• [silindi]

Rose_ yap ve bana haber et mutlaka 😊

Rose_ Hoşkadem hanımı arayin. Hememcecik bulur G noktanizi. Kayiplari bulmakda profösyonel kendisi

Rose_ bisey sokmayın üstten keşfedebilirsiniz eşinizde söyleyebilirsiniz bulduğunda o kısma yoğunlaşıp ilerletebikirsnjz

Rose_ iste bu his olmasi gereken his mi acaba ? Eger olmasi gereken oysa ben hoslanmiyorum bundan 😬