Doga_sever Bal_kizin_annesi ya bendr tam bunu arastiriyordum. Mastirbasyonda gidiklanma hissi normal mi? Klitorise dokunuldugindaki gidiklanma hissi
Nimess Rose_ farklı pozisyonlar deneyin ve kendini akışa bırak ben zevk almıyorum diye düşünürsen alamazsın ki 😊
Rose_ Nimess daha misyoner ve benim üstte olmamdan başka birşey deniyemiyoruz ki acıyor diğer pozisyonlar🤦🏻♀️
[silindi] Bende esimle birlikte. Olurken g noktasını bulamamıştım ancak kendi parmağım ile kesfettimonce iliskidedeyon verebilirsiniz kesfettikten sonra
Rose_ [silindi] çok mu derinde oluyor ki? Ben parmağımı oraya sokamıyorum ki. hatta eşimin bile parmağına izin vermiyorum😃bilmiyorum bi tuhaf oluyorum parmak girince
Doga_sever Rose_ iste bu his olmasi gereken his mi acaba ? Eger olmasi gereken oysa ben hoslanmiyorum bundan 😬
[silindi] Rose_ değil aslinda parmagini sok yukariya doğru baski yap klitorise doğru bir kac kez yaptiktan sonra çiş hissi gelecek sonrada zevkin doruklarina çıkacaksın 😚
LemanHH Rose_ Hoşkadem hanımı arayin. Hememcecik bulur G noktanizi. Kayiplari bulmakda profösyonel kendisi
Bal_kizin_annesi Rose_ bisey sokmayın üstten keşfedebilirsiniz eşinizde söyleyebilirsiniz bulduğunda o kısma yoğunlaşıp ilerletebikirsnjz
melek01 Rose_ canım öncelikle zevk almak için ön sevişmeyi uzun tutmalısınız kendimden biliyorum üstüne çıkıyorum eşimin cinsel organı içimdeyken içimde oynatarak boşalıyorum ve çok zevkli oluyo
Rose_ melek01 uzun tutuyoruzda ben islanamiyorum yeterince o yuzden canim yaniyor. Yarim saat kadar sevisme olur ama tam islanamiyorum🤦🏻♀️