Guzellik09 Hoyrat aşırı pişmanım keşke hayatıma baksaydım güzel bir şey zannediyordum evlenmeyi ama değil canım
papatya_ Senbeben11 şimdiki aklım olsa cinsiyet değiştirip erkek olurdum kadın olarak yaşamak bu dünyada çok zor
Trendyol Senbeben11 simdiki aklim olsaydi yine evlenirdim esimle tartistigim konulari yine tartisirdim 🙄🙄
Nimess Senbeben11 şimdiki aklım olsaydı küçükken almadığım paraları alırdım 😂 ulan ben zeki miymişim ne param var diyip harçlık almazdım fazla param olsa sanki ne olacaksa bazen aklıma geliyor ve kendime kızıyorum 🤦🏻♀️
Alprslnannesi Eşimi seviyorum ama ailesinde dolayı şimdiki aklım olsa evlenmezdim bile bile geldim huylarını evlenince ailesi değişir dedim ama yok🤦♀️
Yasak_elma Senbeben11 evlenmezdim kesinlikle.Aklımda kalan çok şeylerim var yasayamadıklarım onları gercekleştirirdim.Çalısırdım yasardım gönlümce
Birmelekannesii Sıkıntılı bir evliliğim yok ama yinede evlenmezdim diyorum bende😃 iyi bi savcı falan olmak isterdim, yalnız yaşamak isterdim🤣
Senbeben11 Guzellik09 ay hiç sorma canım bende öyle sandim evlenince hep gezicez hep mutlu olucam sandim meğer coook farklıymış evlilik 😂
Guzellik09 Senbeben11 tabiki ya eşimi yanlış tanımışım evliliği böyle hayal etmiyordum bilemedim işte
Guzellik09 Senbeben11 aynısı ya valla arkadaşım çok mutluydu hep geziyordu eşiyle yada yanlız bende öyle olacam zannedip evlendim ama eşim insan değilmiş😁
Zari12-zari Şimdiki aklım 6yıl önce olsaydı evlenmezdim hayatımı ailem için diğil kendim için yaşardım okurdum ne olursa olsun yanlız yaşardım işte giden zaman geri gelmiyor