Hoyrat Herkez bir soru sorsun yoruma sonraki gelen cevaplasın soru cevap olsun🥰 sorumu soruyorum Evlilikte katı kuralların varmı varsa ne?
Birmelekannesii Hoyrat Var, evlilikte yardımcı olması lazım eşin her konuda. Nankör olmayacak 🤣 Sorayım ikinci soruyu.. En büyük korkun ?
Seraymesut35 Hoyrat aranızda troit sorunu olan var mı ve haşimato su olan var mı bu olup hamile kalan var mı
Zari12-zari Birmelekannesii en büyük korkum boşanmak neden bilmiyorum Benim sorum hayatda değişdirmek istesen neyi değişdirirdin
incilikaftan Zari12-zari korktuğun şeyi ben yaşıyorum boşandım 😂 Hayatımda değiştirmek istediğim şey kilom Ben sorayım o zaman; Eşinin seni sevdiğini nasıl anlarsın 😘
lilyy Byzgnl55400 Allah bağışlasn❤️ İşe alındığım gün😂 Sorum: Karşılıksız sevdiğin birinj nasıl unutursun?
Mtmzl_35 Byzgnl55400 oğlumu kuvezden çıkıp yanıma getirdikleri an 💚 -ona ait herseyi silerim öyle öyle unuturum Eşinin değiştirmek istediğin huyu ne?
Zari12-zari Mtmzl_35 eşim bana karşı cok kini küsdümü barişmaz o huyunu değisirmek isderim Soru.en büyük hayalin ne
xxDeNiZxx Peridehatunu ah keşke halen olsun diye uğraşıyoruz 😔 Aşağıdaki,bazen keske evlenmeseydim dedin mi 😁
Peridehatunu xxDeNiZxx Canım benim, olur inşallah hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah tez zamanda💙🙏